26.04.2010. / 17:29

Autor: Andrea Belin

Tajne zavođenja: 4 detalja kojima ni jedna žena ne može odoljeti

Smisao za humor i višak samopouzdanja samo su neke od kvaliteta kod muškaraca koje pripadnice nježnijeg spola obaraju s nogu...

Romatične geste su uvijek "in"Romatične geste su uvijek "in"Fizički izgled je uistinu važan tijekom osvajanja pripadnica nježnijeg spola, međutim to nije jedina stvar koja žene obara s nogu. Doduše, za zabavu za jednu noć, pločice na trbuhu biti će više nego dovoljne, no ukoliko se želite upustiti u ozbiljnu vezu, savjetujemo da poradite i na osobnosti.
Saznajte na što posebno morate obratiti pažnju!

Smisao za humor

Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da žene ne mogu odoljeti duhovitim muškarcima. Doduše, i pripadnici jačeg spola obožavaju djevojke koje imaju smisla za humor, naročito one koje prihvaćaju šalu na vlastiti račun.

Neovisnost

Muškarce koji su prešli tridesetu, a još uvijek ovise o roditeljima žene izbjegavaju u širokom krugu. Dakle, želite li se upustiti u ozbiljnu vezu, ne bi bilo loše da se odcijepite od mamine juhice.

Preuzimanje inicijative

Poznato je da žene obožavaju muškarce koji u krevetu preuzimaju inicijativu, no ništa drugačija situacija nije ni kada je riječ o nekim drugim stvarima, primjerice odlasku u shopping ili šetnju.

Romantika

Romantične večere i šetnje oduvijek su obarale s nogu većinu pripadnica ljepšeg spola, a ništa drugačija situacija nije niti u današnje vrijeme. Dakle, želite li ponovno osvojiti svoju bolju polovicu, romantičan vikend daleko izvan gradske gužve biti će puni pogodak.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika