30.04.2010. / 12:48

Autor: Andrea Belin

Gerard Butler osvojio srpsku manekenku

Martina Rajić je priznala da se već nekoliko dana viđa s hollywoodskom zvijezdom koji u Srbiji snima svoj najnoviji film

Gerard Butler i Martina Rajić; Foto: AloGerard Butler i Martina Rajić; Foto: AloDolazak hollywoodskog glumca Gerarda Butlera u Srbiju najviše je razveselio pripadnice nježnijeg spola, a odoljeti mu očigledno nije mogla ni mankenka Martina Rajić.

"Butler i ja smo zajedno, ali stvarno se viđamo tek nekoliko dana tako da ne mogu još govoriti o eventualnoj budućnosti naše veze. On je uistinu šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam koliko je normalan budući da je takva svjetska zvijezda", objašnjavala je manekenka za srpski Alo.

Martina Rajić je manekenka agencije "Be Famous Model Agency" koja veći dio godine radi u Grčkoj.

Inače, Butler je početkom tjedna zbog trovanja hranom završio u bolnici. No, već sljedeći dan glumac se osjećao bolje i vratio se svakodnevnim obavezama, a kako pišu srpski mediji, nije stao ni s ludim noćnim provodima.

Vezane vijesti

Pato i Barbara Berlusconi vole se javno

Pato i Barbara Berlusconi vole se javno

Ljubavna veza brazilskog nogometaša AC Milana Alexandrea Pata (21) i Barbare Berlusconi (26), kćeri talijanskog premijera i vlasnika kluba sa San… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 30.04.10. 16:21

ma tko je taj butler


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika