04.05.2010. / 07:00

Autor: Extra

Jelena Bosančić: Ljubav iza rešetaka

Manekenka i sudionica ovogodišnje "Farme" šest je godina bila u vezi s Krešimirom Budimirom, koji je nedavno pušten iz zatvora i koji nam je otkrio zašto su prekinuli te da mu je ona bila potpora dok je robijao

Jelena BosančićJelena BosančićJelena Bosančić, 25-godišnja manekenka i po mišljenju mnogih najveća zavodnica ovogodišnje "Farme", šest je godina bila u vezi s dečkom koji je tek nedavno pušten iz zatvora.

Riječ je o Splićaninu Krešimiru Budimiru koji nam je u telefonskom razgovoru i sam potvrdio vezu s njom, a nije krio ni svoju kriminalnu prošlost.

"Istina je da sam bio u vezi s Jelenom. O njoj mogu reći sve najbolje. Bila mi je potpora i posjećivala me u zatvoru, ali dođe vrijeme kada je najbolje da ljudi krenu svatko svojim putem", rekao je Krešimir Budimir, vlasnik splitske autopraonice Quick. Kriminalni poslovi i raspačavanje droge za njega su prošlost, ali se ne libi o tome pričati.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika