Objavljeno u Nacionalu br. 755, 2010-05-04

Autor: Marko Biočina

PRINOVA U OBITELJI TUĐMAN

Tuđmanov unuk Siniša Košutić oženio se i čeka dijete sa Splićankom Ivom Odak

Nesklonost medijima vjerojatno je i razlog zašto je zaljubljeni par o trudnoći isprva obavijestio tek najbliže prijatelje i rodbinu, sve dok znakovi trudnoće nisu postali preočiti da bi ih se skrivalo, pa su tako prošlog tjedna viđeni kako zajedno šeću centrom Zagreba

SINIŠA KOŠUTIĆ
DEVEDESETIH JE BIO POZNAT PO EKSTRAVAGANTNOM
ŽIVOTU I LJUBAVNIM VEZAMA S ATRAKTIVNIM HRVATICAMASINIŠA KOŠUTIĆ DEVEDESETIH JE BIO POZNAT PO EKSTRAVAGANTNOM ŽIVOTU I LJUBAVNIM VEZAMA S ATRAKTIVNIM HRVATICAMAObitelj bivšeg hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana uskoro će dobiti novog člana. Naime, unuk Franje Tuđmana Siniša Košutić uskoro će prvi put postati otac jer čeka dijete sa suprugom Ivom Odak, inače kćeri poznate splitske glumice i prvakinje splitskog HNK Zoje Odak.

Ljubavna veza Košutića i Ive Odak, tridesetogodišnje sociologinje zaposlene na zagrebačkom Institutu za društvena istraživanja, traje već nekoliko godina, a prije nekoliko dana okrunjena je brakom. No u tom razdoblju su vrlo rijetko viđeni zajedno na javnim događajima. Razlog tome je činjenica da Košutić, nekoć jedan od medijski eksponiranijih članova obitelji Tuđman, već godinama živi vrlo povučeno.

Devedesetih je zbog bavljenja automobilizmom i niza ljubavnih veza s poznatim osobama, kao što je bivša televizijska voditeljica Tanja Tomić, često na sebe privlačio pozornost javnosti, no nakon smrti Franje Tuđmana, kao i ostali članovi njegove obitelji, rijetko se pojavljuje u medijima.

Košutić danas živi u Zagrebu, zaposlen je kao stručni suradnik za međunarodnu suradnju u Hrvatskoj gospodarskoj komori, a u takav stil života izvrsno se uklopila i Iva Odak, koja je navodno vrlo povučena osoba, nesklona medijskoj promociji. Dapače, praktički jedine informacije o njoj dostupne su na njezinoj Facebook stranici, gdje je istaknula zajedničku sliku sa Sinišom Košutićem te navela kako joj je omiljeni političar njegov ujak Miroslav Tuđman.

Nesklonost medijima vjerojatno je i razlog zašto je zaljubljeni par o trudnoći isprva obavijestio tek najbliže prijatelje i rodbinu, sve dok znakovi trudnoće nisu postali preočiti da bi ih se skrivalo, pa su tako prošlog tjedna viđeni kako zajedno šeću centrom Zagreba.

Vezane vijesti

Petar Jeleč: Dvadeset prešućivanih godina

Petar Jeleč: Dvadeset prešućivanih godina

Ovih dana televizija tzv. Republike Srpske svakodnevno emitira dokumentarce i emisije u kojima se slave „velike pobjede“ srpske vojske u Bosanskoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika