Objavljeno u Nacionalu br. 755, 2010-05-04

Autor: Marko Biočina

Ostaje u javnom sektoru

Nakon odlaska iz Vlade Zlatko Mehun postaje novi glasnogovornik Hrvatske elektroprivrede

Mehun posjeduje značajno iskustvo u komunikacijama s javnosti, jer je prije dolaska na poziciju glasnogovornika Vlade, četiri godine obnašao dužnost glasnogovornika Ministarstva unutarnjih poslova

Zlatko MehunZlatko MehunBivši glasnogovornik Hrvatske vlade Zlatko Mehun karijeru bi mogao nastaviti na poziciji glasnogovornika Hrvatske elektroprivrede. Naime, to poduzeće već nekoliko mjeseci traži osobu koja bi zamijenila dosadašnjeg glasnogovornika Radimira Milišića, a raspisan je i javni natječaj.

Ipak, kako se može neslužbeno doznati u HEP-u, niti jedna od osoba koje su javile na natječaj nije zadovoljila uvjete Uprave kompanije, pa se razmatra mogućnost da se angažira Mehun, nekadašnji urednik varaždinskog studija HTV-a.

Mehun posjeduje značajno iskustvo u komunikacijama s javnosti, jer je prije dolaska na poziciju glasnogovornika Vlade, četiri godine obnašao dužnost glasnogovornika Ministarstva unutarnjih poslova.

Vezane vijesti

Sušu u HEP-u platit će građani

Sušu u HEP-u platit će građani

Odluka o povećanju cijene električne energije, koja bi na snagu mogla stupiti već sljedećih tjedana, vjerojatno je, uz povećanje PDV-a,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika