05.05.2010. / 14:53

Autor: Hina

Antonio Banderas će glumiti u novom Almodovarovom filmu

Dvadeset i jednu godinu nakon njihove prethodne suradnje u "Veži me", španjolski glumac će snimati dugometražnom filmu čiji je privremeni naslov "Koža koju nastanjujem"

Antonio BanderasAntonio BanderasŠpanjolski glumac na radu u Hollywoodu Antonio Banderas snimat će s Pedrom Almodovarom novi film, adaptaciju francuskog krimića, piše u srijedu El Pais.

Dvadeset i jednu godinu nakon njihove prethodne suradnje u "Veži me", Antonio Banderas glumit će u dugometražnom filmu čiji je privremeni naslov "Koža koju nastanjujem".

Bit će to adaptacija romana Thierryja Jonqueta "La mygale" iz 1999. priče o osveti estetskog kirurga nad čovjekom koji mu je silovao kćer.

"Sličit će horor filmu što sam jako želio raditi jer nikada nisam, ali neću poštovati nijedno pravilo žanra", upozorava redatelj.
Penelope Cruz, njegova omiljena glumica, ovog puta neće biti u glumačkoj postavi. "Što sam više gradio priču, sve sam je manje vidio u nekoj ulozi, ali to nije ništa strašno, vidim je u još mnogim ulogama", tvrdi redatelj.

Almodovar objašnjava kako je devet puta prerađivao scenarij. Datum snimanja koje će trajati deset tjedana nije određen.
Prva suradnja Banderasa i Almodovara potječe iz 1982. godine u "Labirintu strasti" kad je glumac imao 22 godine. Banderas je glumio i u "Ženama na rubu živčanog sloma" iz 1988. godine.
Zadnjih godina španjolski je glumac uglavnom nastupao u holivudskim produkcijama poput "Legende o Zorrou" (2004.).

Vezane vijesti

Diljem Španjolske prosvjedi u znak potpore Baltasaru Garzonu

Diljem Španjolske prosvjedi u znak potpore Baltasaru Garzonu

Deseci tisuća prosvjednika promarširali su u subotu središtem Madrida i mnogih drugih španjolskih gradova, iskazujući na taj način potporu sucu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika