07.05.2010. / 09:59

Autor: Hina

Versace dobio 20 milijuna dolara odštete zbog krivotvorenja njegovih proizvoda

Odšteta od 20 milijuna dolara je "jedan od najvećih iznosa koji je neka talijanska tvrtka dobila u inozemstvu zbog krivotvorenja

Talijanska tvrtka luksuznih modnih proizvoda Versace objavila je u četvrtak da je na američkom sudu u Los Angelesu, u Kaliforniji, dobila odštetu od 20 milijuna dolara zbog krivotvorenja svojih proizvoda.

"Dobili smo povijesnu presudu koja će koristiti svim talijanskim luksuznim markama", izrazio je zadovoljstvo glavni direktor tvrtke Gian Giacomo Ferraris.

Američka policija je 2003., nakon tužbe Versacea, zatvorila 72 trgovine na jugu Kalifornije i u Arizoni koje su prodavale krivotvorene proizvode marke Versace i podigla je sudsku tužbu protiv 110 osoba, po istom izvoru.

Odšteta od 20 milijuna dolara je "jedan od najvećih iznosa koji je neka talijanska tvrtka dobila u inozemstvu zbog krivotvorenja", dodaje se u priopćenju.

Vezane vijesti

SAD će isplatiti milijardu dolara američkim indijancima

SAD će isplatiti milijardu dolara američkim indijancima

SAD je pristao isplatiti više od milijardu dolara plemenima američkih indijanaca, njih 41, u okviru parnice o korištenju njihove zemlje i dobara,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika