07.05.2010. / 16:23

Autor: Nacionalova redakcija

Nema više skrivanja: Vibratori su postali mainstream

I dok su još prije nekoliko godina vibratori bili dostupni samo u mračnim seks shopovima danas ih je moguće kupiti u svakoj drogeriji

Za razliku od svojih prethodnica, današnje žene se ne libe koristiti seksualne igračke. Tome u prilog idu i podaci iz posljednjih istraživanja prema kojima čak 75 posto žena u SAD-u ima vibrator u spavaćoj sobi.

Zanimljivo je da je vibrator zapravo izmišljen prije 140 godina, ali ne kao sredstvo za zadovoljavanje već kao stroj kojim su liječnici liječili histeriju kod žena. Danas vibratori više nisu bauk ni kod prosječnih žena, ni kod slavnih i poznatih.

"Iskreno, uopće ne znam što će mi muškarac. Umjesto njega imam izvanredne elektronske stvarčice koje koristim. Svaka žena koja tvrdi da ih ne koristi, jednostavno laže", direktna je Terry Hatcher, popularna Kućanica.

Podržava ju i kolegica iz serije Eva Longoria kojoj je najbolji orgazam u životu bio upravo sa seksualnom igračkom. Nju vibratori toliko oduševljavaju da ih često poklanja prijateljima. "Orgazam je najbolja stvar koju nekome možete pokloniti", tvrdi ona.

"Vibratori pošteđuju ljude glupog seksa. Super su", kazala je i Anne Heche koja ih otvoreno preporučuje svakoj ženi.

I dok su još prije nekoliko godina vibratori bili dostupni samo u mračnim seks shopovima danas ih je moguće kupiti u svakoj drogeriji. Durexov "Play Pure Fantasy" je prvi mainstream vibrator u Hrvata. Nije u obliku zeca, dupina, leptira ili neke druge životinjice, ali će pod vašim vodstvom sigurno probuditi uspavanu boginju seksa u vama.

Ukoliko se igrate "na suhom", lubrikant će dodatno pojačati vaše senzualne užitke. Durex u svojoj kolekciji ima Play Feel za početnice, Play Warming omogućit će vam jači osjećaj užitka dok ćete uz Play Tingle osjetiti trnce od glave do pete. Ako se igrate s partnerom idealan je Play Massage, gel za masažu i lubrikant u jednom proizvodu a ako ste raspoloženi za vatromet tada je jedini izbor Play O koji sadrži sastojke koji stimuliraju, povećavaju želju i omogućavaju najintenzivnije orgazme koje ćete doživjeti.
Još kad vam kažemo da je Durexov vibrator, zbog snažnih vibracija na svom vrhu idealan za stimulaciju famozne G-točke, otkazat ćete sve svoje dogovore za vikend i krenuti osvajati orgazmičke vrhunce.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
16/11/09

simo, 08.05.10. 09:45

Rampa,to je ono isto po što si ti nekeda išao kada si bio ministrant,samo u ljepšoj ambalaži! A i fluid, samo s malom razlikom,on još dvoji dali je to trauma ili zadovoljstvo! Rampa nema tih briga,važno da uđe.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika