10.05.2010. / 13:30

Autor: Hina

Matanićev 'Tulum' osvojio Grand Prix u Bruxellesu

Petnaestominutni Matanićev film pobijedio na festivalima u Sarajevu i Bilbaou, a u manje od godinu dana sudjelovao je na 35 međunarodnih festivala te dobio deset nagrada. Nagrada u Bruxellesu mu je peti međunarodni Grand Prix za najbolji film

Dalibor MatanićDalibor MatanićKratki igrani film "Tulum" Dalibora Matanića osvojio je Grand Prix za najbolji film na festivalu kratkog filma u Bruxellesu, koji se održao od 29. travnja do 9. svibnja, izvijestila je danas zagrebačka produkcijska kuća "Kinorama".

Ta vukovarska priča o djevojci (glumi je Leona Paraminski) koja u jednom sunčanom danu ponovno proživljava horor uništene mladosti, poharala je festivalsku scenu započevši s premijernim prikazivanjem u canneskom "Tjednu kritike" prošle godine, stoji u priopćenju.

Petnaestominutni Matanićev film pobijedio na festivalima u Sarajevu i Bilbaou, a u manje od godinu dana sudjelovao je na 35 međunarodnih festivala te dobio deset nagrada. Nagrada u Bruxellesu mu je peti međunarodni Grand Prix za najbolji film.

Vezane vijesti

Red Bull Flying Bach: Iz Pule u osvajanje svijeta

Red Bull Flying Bach: Iz Pule u osvajanje svijeta

Tipke klavira daju ritam za energične pokrete, plesne vratolomije prate Bachovu fugu...Red Bull Flying Bach okrenuo je svijet naopako i spojio ono… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika