11.05.2010. / 07:00

Autor: Extra

Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern više ne kriju svoju ljubav

Poznati zagrebački odvjetnik i marketinška menadžerica priznali su da su započeli ljubavnu vezu i tako nastavili sa svojim životima nakon niza nesretnih događaja - on je dugo prebolijevao ubojstvo svoje djevojke Ivane Hodak, a ona se upravo razvela od Eduarda Bočkaja

Ljubo Pavasović Visković i Dina ŠternLjubo Pavasović Visković i Dina ŠternDina Štern, doktorica veterinarske medicine, i Ljubo Pavasović-Visković, zagrebački odvjetnik, više ne kriju da su u ljubavnoj vezi.

Fotografije koje je ekskluzivno snimio Extrin fotograf prošloga tjedna pokazuju ovaj par kako ulazi u zagrebačku pizzeriju Viva, gdje su se na večeri u društvu prijatelja zadržali nekoliko sati.

Ljubo Pavasović Visković bio je u sportskom izdanju, dok je Dina Štern obukla sive uske traperice i čizme na visoku petu. Nakon večere oboje su ušli u automobil Ljube Pavasovića Viskovića i uputili se u nepoznatom pravcu.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 11.05.10. 14:20

"Poznati zagrebački odvjetnik i marketinška menadžerica" - po čemu je (osim po aferama) poznat ovaj bivši huligan, a sadašnji lopina?
Po ćemu je poznata ova "dama"?
Po ćemu zaslužuju pozornost svekolikog hrvatskog puka?
Hajd novinari bljuje mi se od vaših idiotarija!


registracija
13/5/10

lavazza, 13.05.10. 14:38

Oni su barem pismeni, za razliku od tebe koji ih komentiraš, a očito su i tebi zanimljivi čim se trudiš komentirati članak... A vidim da i puno toga "znaš" o njima! ..."GOSPODINE"...

Umjesto da bulazniš po internetu - pravac u knjižnicu posudit Klaića! (pretpostavljam da ne znaš tko i što je Klaić, pa da te upoznam - riječnik stranih riječi, a Klaić je autor!
Seljoberu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika