12.05.2010. / 12:01

Autor: Hina

Hollywood snima novi film o okolnostima smrti Marilyn Monroe

Produkcijska kuća Film Engine planira snimiti film pod nazivom "Marilyn" utemeljen na priči bivšega zamjenika Ureda mrtvozornika Los Angelesa, Lionela Grandisona

Marilyn MonroeMarilyn MonroePitanje kontroverzne smrti Marilyn Monroe 1962. godine glavna je tema novog holivudskog filma koji zastupa tezu da je glumica bila žrtva ubojstva, prenosi list Daily Variety.

Produkcijska kuća Film Engine planira snimiti film pod nazivom "Marilyn" utemeljen na priči bivšega zamjenika Ureda mrtvozornika Los Angelesa, Lionela Grandisona.

On tvrdi kako je bio prisiljen smrt glumice u dokumente uvesti kao samoubojstvo, unatoč tomu što je, po njemu, postojao čvrst dokaz da je Monroe ubijena. Također je kazao kako je imao pristup njezinu dnevniku.

"Nakon što je bio prisiljen izdati i potpisati falsificirano uvjerenje o njezinoj smrti, godinama mu se prijetilo zbog istine koju je znao. Prijetnje su tek nedavno prestale", kazao je dužnosnik Film Enginea za Daily Variety.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika