12.05.2010. / 13:02

Autor: Andrea Belin

Budite korak ispred: 4 načina kako spriječiti preljub

Ukoliko ćete partneru braniti druženje s prijateljima i izbjegavati izmjenjivanje nježnosti, velike su šanse da će utjehu potražiti u tuđoj postelji. Budući da smo sigurni da ne priželjkujete takav razvoj situacije, donosimo nekoliko korisnih savjeta

Poboljšajte odnos s partneromPoboljšajte odnos s partneromMuškarci su uvijek bili skloni preljubu, međutim u posljednje vrijeme sve je više pripadnica nježnijeg spola koje tragaju za zabavom u tuđoj postelji.

Umjesto da se trudite pronaći odgovor zašto je nevjera sve učestalija kod većine parova, razmislite o načinima kako učvrstiti vezu!

Razgovor o problemima
Vjerojatno ste već primijetili da muškarci nisu skloni dugotrajnim raspravama stoga dobro razmislite kako ćete pristupiti partneru kada želite riješiti probleme. Takve rasprave nikada nemojte započinjati tijekom seksa.

Druženje s prijateljima
Partneru nikada ne smijete braniti druženje s prijateljima pa čak i ako je riječ o pripadnicama nježnijeg spola. Doduše, ukoliko je riječ o prijateljicama koje niste nikada upoznali, na žalost imate razloga za zabrinutost.

Seks
Kada osoba shvati da partner, odnosno partnerica odbija zabavu u spavaćoj sobi, u većini slučajeva zadovoljstvo počne tražiti u tuđoj postelji. Želite li spriječiti takav razvoj situacije, pokušajte mu/joj objasniti zašto vam nije do seksa.

Slobodno vrijeme
Naravno da svaka osoba treba imati hobi koji će ju smiriti i učiniti život ispunjenijim, međutim druženje s boljom polovicom također ne bi smjelo izostati. U protivnom se nemojte iznenaditi ako partner svoje slobodno vrijeme počne kratiti s drugom osobom.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika