14.05.2010. / 12:40

Autor: Andrea Belin

HTZ: Iznervirana Kim Verson napala Duju Stanišića

Šesnaestogodišnja kandidatkinja showa "Hrvatska traži zvijezdu" očigledno više nije mogla slušati kritike na svoj račun i najprije je napala šest kodina starijeg natjecatelja koji je navodno bio u vezi s Majom Malić

Kim VersonKim VersonŠesnaestogodišnja Kim Verson očigledno nije osobito simpatična ostalim, muškim kandidatima showa "Hrvatska traži zvijezdu".

Nakon nekoliko mjeseci zajedničkog boravka u kući, preostala četiri kandidata počela su joj prigovarati da ne sudjeluje u kućanskim poslovima.

Kim Verson očigledno više nije mogla slušati kritike na svoj račun i najprije je napala Duju Stanišića.

"Stalno me ponižavaš i omalovažavaš pred kamerama. Stalno mi dobacuješ. Jučer sam ti otvoreno rekla da nisam ja kriva što je Maja Malić ispala iz showa", kazala mu je.

Duje je ostao pomalo zatečen njezinim riječima i pitao ju je da li ona stvarno misli da je njemu krivo što je Maja Malić ispala iz showa na što mu je Kim odgovorila potvrdno.

Inače, svojedobno se šuškalo kako su Maja Malić i Duje Stanišić u ljubavnoj vezi. Je li njezin odlazak uistinu razlog nervoze inače najraspoloženijeg kandidata ili mu Kim Verson nije osobito simpatična , možemo samo nagađati.

Vezane vijesti

Hrvatska traži zvijezdu: Marcela sretna zbog finala, Goran bi natrag na cestu

Hrvatska traži zvijezdu: Marcela sretna zbog finala, Goran bi natrag na cestu

Svoj pohod na pobjedu u trećoj sezoni showa “Hrvatska traži zvijezdu” nastavljaju Marcela Orosi i Goran Kos. I dok je Marcela u finale ušla s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika