15.05.2010. / 08:36

Autor: Hina

Russell Crowe optužen da njegov Robin Hood ima irski naglasak

Novinar nije popuštao pa je pitao je li, možda, pokušao dočarati naglasak sjeverne Engleske, a Australac je sarkastično odvratio da je ciljao na talijanski naglasak, ali da je očito "zaribao" i tiradu završio psovkom

Russell CroweRussell CroweAustralski glumac Russell Crowe naprasno je prekinuo razgovor za BBC u petak, osupnut idejom da njegov Robin Hood, u istoimenom filmu Ridleya Scotta, govori irskim, a ne engleskim naglaskom.

Nakon primjedbe da je u njegovu tumačenju Robina Hooda primijećen irski naglasak, Russell Crowe (46) je novinaru bijesno odvratio: "Gluhi ste prijatelju, stvarno ste gluhi ako mislite da je to irski naglasak".

Napetost je bila očita u nastavku razgovora kada se sam glumac vratio na opasku o irskom naglasku.

Novinar nije popuštao pa je pitao je li, možda, pokušao dočarati naglasak sjeverne Engleske, a Australac je sarkastično odvratio da je ciljao na talijanski naglasak, ali da je očito "zaribao" i tiradu završio psovkom.

Razgovor se nastavio još nekoliko minuta, ali kada ga je novinar podsjetio kako je 2000. odbio izreći jednu repliku u filmu "Gladijator", Crowe je demonstrativno napustio prostoriju.

Vezane vijesti

Oprah Winfey počela snimati u Sydneyju: Prvi gost bio je Russel Crowe

Oprah Winfey počela snimati u Sydneyju: Prvi gost bio je Russel Crowe

Najpoznatija američka televizijska voditeljica u utorak je u Sydneyju počela snimati prve epizode svoga "showa" izvan Sjedinjenih Država u 24 godine… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika