17.05.2010. / 07:40

Autor: Dean Sinovčić

Cannes 2010, dan 5: Josh Brolin: Novinari s velikim mikrofonom imaju mali penis

Ako smatrate da pripadate svjetskoj eliti, onda ste u subotu trebali biti u Antibesu, među 400 uzvanika na gala večeri i partyju koji su organizirali Vanity Fair i Gucci. Među tih 400 bili su Meg Ryan, Joan Collins, Catherine Deneuve, Benicio Del Toro, Harvey Weinstein, Oliver Stone, Josh Brolin, Tommy Hilfiger, Tim Burton, Naomi Campbell, Juliette Binoche i mnogi drugi

Josh BrolinJosh BrolinNema ljepšeg novinarskog zadatka u svijetu filma od intervjua sa Woodyjem Allenom, što me zadesilo u nedjelju ujutro. Iako ima 74 godina, Allenov mozak radi maksimalno, podjednako se šali na svoj i na tuđi račun,pa smo se na početku ekskluzivnog intervjua uhvatili teme o umiranju i životu u poznim godinama, da bi u jednom trenutku spomenuli i reinkarnaciju pri čemu je rekao kako se ne bi želio reinkarnirati jer se nanovo možeš roditi u nekoj fašističkoj zemlji a da su ti pri tome roditelji narkomani. Međutim, ako bi se već reinkarnirao, dodao je, „volio bih se reinkarnirati u krevetu Scarlett Johansson". Pričali smo o svemu i svačemu, o tome kako glumci u njegovim filmovima glume za minimalac koji je odredio glumački sindikat, a to je između pet i pet i pol tisuća dolara na tjedan, kako nije vjernik a scientologiju smatra prevarom, kako smatra da je gluma posao kao i svaki drugi koji treba pošteno obaviti i tako dalje.

I glumci iz filma koje sam intervjuirao, Josh Brolin, Naomi Watts i Lucy Punch bili su zabavni, ali je najzabavnija bila zgoda koju je njemački kolega doživio na intervjuu sa Joshom Brolinom. Kako njemački kolega radi intervjue i za novine i za radio stanice tako se koristi iznimno velikim mikrofonom. Čim je Brolin ušao u sobu rekao mu je „ovo je tvoj mikrofon?", a nakon što je novinar rekao „Da", Brolin je dodao „veliki mikrofon, mali penis". Međutim, kolega novinar nije se dao smesti već mu je rekao „a da tek vidiš koliki mi je tek sportski automobil koji vozim", nakon čega se Brolin nasmijao, shvatio da se ne može zezati baš sa svakim, i odradio vrlo profesionalno svoj intervju.

Sve to događalo se nakon noći prepune partyja. Poznato je kako je subota u Cannesu tijekom festivala najnapučenija partyjima, a kako uvijek mislim da je na nekom drugom partyju bolje, tako sam odlazio s jednog na drugi. Krenuo sam u 21.45 sa partyjem Vijetnam film festivala koji će se u listopadu po prvi puta održati u Hanoiu pa su Vijetnamci od toga napravili feštu Kako fešta nije bila ništa posebno, otišao sam na party njemačke kompanije Match Factory gdje je DJ imao 60 godina a kako je pušenje zabranjeno, tako su gotovo svi stajali izvan zatvorenog prostora. Ništa posebno, pa sam oko ponoći otišao na party španjolske kompanije Rezo za koji uopće nisam imao pozivnicu ali Španjolac iz kompanije koji je stajao na ulazu zove se Ivan, njegov omiljeni sportaš je Ivano Balić, i nije bilo problema ući bez pozivnice.

Wild Bunch Party: Gosti Wild Bunch partyja ludovali su 
bacajući jastuke u zrak
Wild Bunch Party: Gosti Wild Bunch partyja ludovali su bacajući jastuke u zrak Kada Španjolci rade party onda je dobar provod zagarantiran ali ja sam u džepu imao pozivnice za još jedan party i to francuske kompanije Wild Bunch koji se održavao negdje izvan Cannesa. Kako sam bio uvjeren da se radi o partyju u nekoj od vila, oko dva u noći otišao sam do mjesta gdje su uzvanici prevoženi autobusima do lokacije. Nažalost, lokacija nije bila vila već sportska dvorana. E, sada, zamislite unutrašnjost dvorane Cibona bez tribina gdje su na jednoj polovici stolovi i stolice, na drugoj DJ vrti, uzvanici plešu, a u sredini se nalazi petnaestak kreveta s madracima i jastucima. Na svakom okviru kreveta nalazila su se dva para lisica, pa ako ste se htjeli malo poigrati a da ste k tome egzibicionist i volite da vas se gleda dok to radite, bili ste na pravom mjestu. Uglavnom, na svim tim partyjima točile su se besplatno sve vrste pića, hrane, osim kod Vijetnamaca, nije bilo, ali to nije smetalo razuzdanoj masi.

A ako smatrate da pripadate svjetskoj eliti, onda ste u subotu trebali biti u Antibesu, među 400 uzvanika na gala večeri i partyju koji su organizirali Vanity Fair i Gucci. Među tih 400 bili su Meg Ryan, Joan Collins, Catherine Deneuve, Benicio Del Toro, Harvey Weinstein, Oliver Stone, Josh Brolin, Tommy Hilfiger, Tim Burton, Naomi Campbell, Juliette Binoche i mnogi drugi. Jeo se brancin sa šparogama i pireom te rižoto sa artičokama i tartufima. Kako je grozno biti bogat, zar ne?

Vezane vijesti

Hrpa zvijezda ne garantira i dobar film

Hrpa zvijezda ne garantira i dobar film

Petak je, vrijeme kada se raspravlja o tome koji filmovi će osvojiti nagrade na festivalu u Cannesu, što će biti objavljeno u nedjelju iza 19 sati.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika