18.05.2010. / 07:00

Autor: Extra

Prve zajedničke fotografije Maje Šuput i Marija Kovačevića

Donosimo prve zajedničke fotografije pjevačice i njezinog dečka, poduzetnika Marija Kovačevića, koji smo snimili u zagrebačkoj zračnoj luci na povratku s odmora u Miamiju; dok je pjevačica za put odabrala visoke štikle, njen je dragi kavalirski nosio kovčege

Mario Kovačević i Maja ŠuputMario Kovačević i Maja ŠuputPjevačica Maja Šuput i njezin dečko Mario Kovačević tjedan su dana proveli odmarajući se u Miamiju gdje on ima stan.

Ekskluzivne fotografije njihova povratka s romantičnog odmora snimio je prošlog petka fotograf Extre u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso.

Par je iz Amerike letio s presjedanjem u Moskvi, a ni višesatni let nije prisilio Maju Šuput da izuje štikle i putuje u udobnim tenisicama.

Nakon slijetanja 32-godišnja pjevačica i njezin osam godina stariji dečko, vlasnik Hemingway bara, kući su se uputili taksijem.

Dok je Mario Kovačević kao pravi džentlmen ukrcavao njihove kofere, pjevačica je već sjedila u automobilu i telefonirala.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Maja Šuput: Kad je žena plava i slobodna, inbox se lako popuni

Maja Šuput: Kad je žena plava i slobodna, inbox se lako popuni

Jedna od najtraženijih izvođačica na svadbama, zagrebačka pjevačica Maja Šuput, ovih je dana snimila novi singl "Dobra djevojka". Iako je iza nje 14… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika