18.05.2010. / 22:23

Autor: Dean Sinovčić

Cannes 2010, dan 7. Blazirane zvijezde na partyju Choparda

Skupocjeni party Choparda privukao je brojne zvijezde, ali pravi ljubitelji filma proveli su ponedjeljak uveče u društvu Javiera Bardema i Penelope Cruz na partyju filma "Biutiful"

Obitelj Hilton u punom je sastavu došla na party ChopardaObitelj Hilton u punom je sastavu došla na party ChopardaEva Herzigova, princeza Charlotte Casiraghi, Margherita Missoni, Francesca Versace, Marion Cotillard, Emmanuelle Béart, Kate Beckinsale, Naomi Watts, Meg Ryan, Billy Zane, manekenke Dree Hemingway, Tori Praver, Naomi Campbell i Eugenia Silva, producent Harvey Weinstein, Paris Hilton sa obitelji, Lindsay Lohan i mnogi drugi u ponedjeljak uvečer okupili su se u klubu VIP Room kako bi proslavili 150. godišnjicu Choparda. Gužva na crvenom tepihu bila je nesnosna, neki od glumaca, poput Benicia del Tora, ušli su na stražnji ulaz kako ne bi morali odgovarati na pitanja novinara. S druge strane, neki su se gurali pred mikrofone, poput Paris Hilton koja je u Cannes dovela cijelu obitelj kako bi pokazali kako su svi u skladnoj ljubavi. Paris nas je svojim glupostima već zabavljala prethodnih godina u Cannesu, a sada je dovela svoju sestru koja nikada nije bila u Cannesu do sada, a cijelo to vrijeme otac Hilton nastojao je ne odgovarati na pitanja novinara kako, pretpostavljamo, ne bi morao objašnjavati kako je uspio dopustiti da ima tako priglupu kćerku.
Bio je i Billy Zane, to je onaj koji nakon uloge u filmu Titanic nije snimio ništa posebno, a u nas se nedavno proslavio kada se saznalo da je u vezi sa manekenkom Jasminom Hdaghom. Kasnije je viđen s drugim djevojkama, a na party Choparda je došao sam. I on je bježao od novinara, kao i Meg Ryan i Naomi Campbell. Meg Ryan je pobjegla da tv kamermani i fotografi ne bi snimili njezino izoperirano lice a Naomi Campbell je bježala kako je ne bi pitali za nedavne ispade bijesa. Onaj koji nikada ne bježi od novinara je suprug Eltona Johna, imenom David Furnish, Kanađanin koji se hvalio kako je, kao producent, upravo završio dugometražni crtani film "Romeo i Julija" na kojem je radio više od dvije godine.Lijepa Kate Beckinsale u Cannesu je članica žirijaLijepa Kate Beckinsale u Cannesu je članica žirija
Na partyju je pjevao Lionel Ritchie, a svi celebrity uzvanici imali su na sebi Chopardov nakit, a ako vam se takve blazirane zabave ne sviđaju, onda je bolje da ste iste večeri bili na plaži hotela Majestic gdje se održavao party za film "Biutiful" koji smo već opjevali u prethodnom reportu. Redatelj Alejandro Inarritu došao je sa suprugom i djecom, glavni glumac Javier Bardem došao je sa djevojkom Penelope Cruz, a ono što je bilo najbolje jest da se nitko nije pridržavao pravila o VIP odjeljku yza glumce već su se uzvanici najnormalnije družili sa zvijezdama. To je moguće samo ako se radi o neameričkim glumcima i redateljima kao što je Inarritu kojeg sam u utorak poslijepodne susreo kako se sa djecom šeta po Rue d'Antibes, jednoj od centralnih ulica u Cannesu. Na partyju je svirao mariachi bend, jeli su se škampi, šunke, salame i brojne finger food delicije, a sve to samo je dokaz da su nepretencioni partyju bolji od pretencionznih gdje se zvijezde drže kao kuhane nogice.

Vezane vijesti

Hrpa zvijezda ne garantira i dobar film

Hrpa zvijezda ne garantira i dobar film

Petak je, vrijeme kada se raspravlja o tome koji filmovi će osvojiti nagrade na festivalu u Cannesu, što će biti objavljeno u nedjelju iza 19 sati.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika