17.05.2010. / 11:29

Autor: Nacionalova redakcija

Fatboy Slim dolazi u Umag: Kralj elektronske glazbe na Umaginationu

Umag je najmanji grad u kojem će Fatboy Slim nastupiti u sklopu turneje tijekom 2010. godine, što jamči da će njegov nastup biti poseban i nezaboravan

Fatboy Slim zasigurno će stvoriti pravu atmosferu u UmaguFatboy Slim zasigurno će stvoriti pravu atmosferu u UmaguUMAGINATION i Beck's prvi puta dovode legendu svjetske elektronske scene Fatboy Slima u Hrvatsku. Nastupit će u Umagu 28. svibnja u sklopu programa Beck'sperience, koji na domaću scenu dovodi vodeća imena elektronske glazbe. Prvi promotivni kontingent od 1500 karata već je rasprodan pa je u prodaju pušteno još 1000 karata po promotivnoj cijeni od 125 kuna, a nakon što i ta količina bude prodana, karte će se prodavati po cijeni od 160 kuna. Velik broj prodanih karata potvrđuje ogroman interes za njegov nastup pa se očekuje da će se na stadionu Stella Maris okupiti publika iz svih dijelova Hrvatske te iz regije, uključujući Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Mađarsku, Austriju i Italiju.

Fatboy Slim je britanski DJ i producent te pionir elektronske plesne glazbe čiji su nastupi znali privući i više od 200 000 ljudi, poput već legendarnog nastupa na Brighton Beachu i Beach Boutique performansa u Brazilu i Australiji. Na stadionu Stella Maris će predstaviti svoj legendarni DJ stil koji mu je donio titulu kralja elektronskog beata, a njegov nastup bit će popraćen vrhunskim scenskim efektima, light showom te video projekcijama. Fatboy Slim u Hrvatsku dolazi s pratećom ekipom na sam dan nastupa privatnim zrakoplovom, a odsjest će u predsjedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic, jednog od najboljih hrvatskih hotela s 5 zvjezdica. U istom hotelu će biti smješteni i VIP gosti, čiji VIP tretman na najvišoj razini uključuje i dolazak na stadion u ekskluzivnoj Hummer limuzini, jedinom takvom automobilu u Hrvatskoj.

Umag je najmanji grad u kojem će Fatboy Slim nastupiti u sklopu turneje tijekom 2010. godine, što jamči da će njegov nastup biti poseban i nezaboravan. UMAGINATION i Beck's organizirali su i niz zbivanja za sve one koji će u Umagu ostati i tijekom vikenda*. UMAGINATION planira i ubuduće organizirati gostovanja vodećih svjetskih DJ-a u Umagu i učiniti ga prepoznatljivom lifestyle destinacijom i središnjom pozornicom plesne glazbe u Hrvatskoj.

Karte za nastup Fatboy Slima u Umagu mogu se naći u Eventimu i u dućanima Transport Footweara, a cijena u promotivnoj prodaji koja traje do ponedjeljka, 17. svibnja je 125 kuna. Ukoliko budu raspoložive, karte će se na sam dan nastupa moći kupiti po cijeni od 180 kuna. Karta vrijedi kao ulaznica na sva događanja vikend programa.

Vezane vijesti

Fatboy Slim 'zapalio' Zrće

Fatboy Slim 'zapalio' Zrće

Na najpoznatijoj partijanerskoj plazi naseg plavog Jadrana, Zrće u Novalji, održao se 24-satni party pod nazivom Big Beach na kojem je drugi puta u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika