20.05.2010. / 23:19

Autor: Ana Smrečki

Povišeni tonovi Josipovića i Hebranga: Ako sam truba, onda sam ona Luisa Armstronga

Na potezu su HDZ-ovci koji moraju na jednak način odgovoriti Josipoviću. Postavlja se pitanje, mogli li 'baritoni' nadglasati 'trubu svih truba'

"Mislio sam da će Josipović biti klavir, a sad vidim da je on zapravo truba", poručio mu je Hebrang"Mislio sam da će Josipović biti klavir, a sad vidim da je on zapravo truba", poručio mu je HebrangNastavljaju se verbalni sukobi na relaciji predsjednik Josipović - HDZ-ov Andrija Hebrang. Nakon njegove posljednje izjave da je predsjednik truba, bilo je očito da će uskoro uslijediti odgovor. Josipović smatra da Hebrang očito nema pametnijeg posla nego smišljati dosjetke. Kada je već tako, poručuje mu da je truba Louisa Armstronga.

«Mislio sam da će Josipović biti klavir, a sad vidim da je on zapravo truba. Tijekom predsjedničke kampanje mnogi su me upozoravali da će Josipović, postane li predsjednik biti gori od Mesića», oštro je reagirao u Saboru HDZ-ovac, inače kandidat vladajuće stranke u utrci za predsjednika države.

Od tenora i baritona do zbora i trube

Prepucavanje preko političkih nota počelo je nakon istupa čelnih ljudi HDZ-a koji su u 'slučaju struja' stali u obranu premijerke Kosor, optuživši odvjetnika Nobila za politički udar. Zatražili su od Hrvatske odvjetničke komore da pokrene disciplinski postupak protiv Polančecovog odvjetnika, a premijerka im je poslala i pismo u tom tonalitetu.

Potom je reagirao predsjednik Josipović koji u svemu vidi politički predznak. HDZ-ov trojac koji je stao uz premijerku prozvao je tenorima, a oni su se preimenovali u baritone. Tada im je on poručio da su zbor koji se ne zna nositi s problemima u zemlji. Od klavira, šef države postao je truba, a završio je kao najbolja truba svih vremena.

Na potezu su HDZ-ovci koji moraju na jednak način odgovoriti Josipoviću. Postavlja se pitanje, mogli li 'baritoni' nadglasati 'trubu svih truba'.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
9/8/09

vinko12, 21.05.10. 04:11

ajmo se sami hvaliti-lagati. to nam je u krvi. Prvo smo bili najgori staljinisti i komunisticki fasiti pa se danas nazivamo antifasisti. Imali smo i demokratski naziv u drzavi DRJ kao i DRNj a bili najgora boljsevicka fasisticka zemlja gora od boljsevicke Rusije. Pa tako i nas trubac zamislja Staljinovu trubu s LA trubom.


registracija
28/12/08

smokeonthewater, 21.05.10. 06:43

... ne "ako" već je truba ovaj klavir-štimer ... ne Armstrongova već ona iz guče - prva truba dragačeva ... to je ova bezbojna kugo-komunjara ... strava ...


registracija
8/4/08

arisa, 21.05.10. 08:01

Nisu oni tri tenora a ni tri baritona vec tri debila


registracija
21/5/10

troll, 21.05.10. 08:42

vinko12, jel tebi ovaj 12 u nadimku simbolizira IQ?
o čem ti pričaš?


registracija
8/8/09

tovar62, 21.05.10. 09:51

Josipovic je nuzno zlo....


registracija
16/11/09

vbkluht, 21.05.10. 10:15

vinko12, smokeonthewather i tovar62 su hdz-ova 3 tenora na ovom portalu :-))


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika