21.05.2010. / 01:16

Autor: Dean Sinovčić

Cannes 2010, dan 9: Zvijezda Avatara kao DJ na partyju Replaya

Na sjajnom partyju talijanske marke Replay pjevala je Natalie Imbruglia, glazbu je puštala Michelle Rodriguez, zvijezda filma Avatar, a nevjerojatno lijepe žene plesale su cijelu noć

Katarina Radivojević došla se opustiti na festival u CannesuKatarina Radivojević došla se opustiti na festival u CannesuU srijedu uvečer počastio sam se jednim od najboljih partyja ovogodišnjeg festivala u Cannesu, a to je bio onaj marke Replay. Kako odjeća marke Replay nije baš jeftina tako su si talijanski vlasnici mogli dopustiti da dovedu pjevačicu Natalie Imbruglia da im uživa otpjeva četiri pjesme te da im nakon toga Michelle Rodriguez, glumica iz filma Avatar, nastupi kao DJ. Nije to ništa, doveli su kvazi glumicu Mischu Burton, gomilu manekenki koje imaju noge do prekosutra i zbog kojih mi je čaša gotovo stalno ispadala iz ruke. No, kako je čaša neprestano bila puna šampanjca Moet et Chandon, a kako ažurni konobari nisu dopuštali da mi ista bude prazna, onda sam žonglirao kako iz drhtave ruke ne bi prolijevao šampanjac. Ni ženama nije bilo lako, na partyju su bili i muški modeli Replaya, brojne su se žene fotografdirale s njima. Party je ujedno bio prepun francuskih i talijanskih kvazislavnih osoba koje kao da su pobjegle iz njihovih verzija emisija Red Carpet, ali tko sam ja da se žalim na sve njih.

Michelle Roriguez iz filma Avatar kao DJ na partyju ReplayaMichelle Roriguez iz filma Avatar kao DJ na partyju ReplayaUostalom, ne može svatko organizirati i financirati party, što se najbolje vidjelo također u srijedu uvečer kada je u konkurenciji za Zlatnu palmu prikazan film „My Joy" ukrajinskog redatelja Sergeja Loznice. K vragu, pa moraš organizirati barem koktel party nakon premijere filma koji je u konkurenciji za nagradu, ali - nema se para. Nakon projekcije su redatelj, glumci i producenti otišli na piće, a kada su se oko 1.30 u noći barovi počeli zatvarati netko se sjetio da postojijedna tvrtka po imenu „Soul Food" koja je zakupila stan u Cannesu, bave se prodajom filmskih prava, te da je kod njih uvijek neka zabava. i odoše oni prema „Soul Foodu". Štos je u tome da su vlasnici „Soul Fooda" Miša Mogorović i Igor Stanković, producenti iz Beograda koji u Cannesu prodaju filmska prava za nekoliko srpskih filmova ali i dva hrvatska, „Crnci" i „Kino Lika". I tako, pokuca grupa ljudi odjevena „kao pingvini" u gluho doba noći na njihova vrata, Mogorović ih ugosti, oni mu, prema njegovim riječima, popiju sve što je imao u frižideru i ostanu kod njega do pet sati ujutro. Pa sad vi recite da se u Cannesu ne osjeti recesija.

Julette Binoche s novinarom Deanom SinovčićemJulette Binoche s novinarom Deanom SinovčićemU četvrtak sam razgovarao sa Juliette Binoche, predivnom francuskom glumicom koja, i pored osvojenog Oscara za ulogu u filmu Engleski pacijent, nikada nije željela otići u Hollywood, iako su joj nudili brojne uloge u filmskih hitovima, što je ona glatko odbijala. Juliette Binoche nije baš na glasu kao osoba s kojom je lako razgovarati, ali ovog puta je sjajila od sreće tako da sam je morao pitati što se to zbiva s njom. Rekla je da je sretna zbog filma „Certified Copy" koji je prikazan u konkurenciji za Zlatnu palmu, te zbog ... i tu je nastao muk. „Ne želite to podijeliti samnom", rekao sam joj, na što je ona rekla „ne baš". Očigledno da joj je privatni život procvao. Ona ima dvoje djece iz dvije različite veze, bila je u vezi sa Daniel Day Lewisom i Olivierom Martinezom, te je očigledno da se sada događa nešto novo zbog čega je presretna i, iznenađujuće, vrlo brbljava.


Druga zgodna glumica koju sam sreo u Cannesu je Katarina Radivojević. Zašto ne bi došla na nekoliko dana, malo se opustiti i provesti.

Vezane vijesti

Hrpa zvijezda ne garantira i dobar film

Hrpa zvijezda ne garantira i dobar film

Petak je, vrijeme kada se raspravlja o tome koji filmovi će osvojiti nagrade na festivalu u Cannesu, što će biti objavljeno u nedjelju iza 19 sati.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika