24.05.2010. / 08:18

Autor: Nacionalova redakcija

Torba koju ćete obožavati

Uz četiri kupljena proizvoda koja će vidljivo poboljšati izgled vaše kose, torbu Gilesa Deacona dobit ćete besplatno

Ovo ljeto u grad stiže nova ''must have'' torba sa 4 vrhunska label.m proizvoda, nešto što ćete apsolutno obožavati. Modernu torbu zajedno su napravili label.m tim i Giles Deacon, britanski dizajner poznat po suradnji sa Louis Vuittonom, Guccijem i Bottego Venettom.

U toj ultra modernoj torbi nalaze se 4 profesionalna proizvoda za njegu i styling kose. Colour Stay šampon, napravljen na bazi žitarica, proteina soje i ekstrakta suncokreta, obojanu kosu štiti sastojkom Heliogenolom, koji spriječava izbjeljivanje boje. Colour Stay regenerator, na bazi jojobe, proteina svile, aloe i ekstrakta suncokreta, ima jednako snažan efekt oživljavanja i zaštite vaše kose. Jednako tako, čuva vašu kosu od štetnih utjecaja toplinskih aparata i UV zraka.

Dry Shampoo ili šampon za suho pranje, osvježava kosu između dva pranja, a napravljen je na bazi rižinog škroba, koji upija višak masnoće. Hidratantni sprej na bazi jasmina, graška, vanilije, žitarica i soje - Protein Spray, daje nevjerojatni sjaj vašoj kosi i štiti je od svih vanjskih oštećenja.

Volite li svoju kosu i poglede koji vam se upućuju kad je ona njegovana i predivnog sjaja, nabavite već ovog ljeta kolekciju proizvoda label.m.

Uz četiri kupljena proizvoda koja će vidljivo poboljšati izgled vaše kose, torbu Gilesa Deacona dobit ćete besplatno.

Održavate li svoju kosu u zagrebačkim frizerskim salonima: Art Studio Sasha, ZGAT Akademija, Pami, Nicole Nicole i Jasminka Kos, te u riječkom salonu Cut Me i zaprešićkom Glossu, do svojih ćete label.m proizvoda doći u trenu.

Za više informacija, prosurfajte stranicom www.frizershop.com i pronađite nas na Facebooku pod imenom TopStil Zagreb.

NCL Promo

Komentari

registracija
21/5/10

troll, 24.05.10. 09:00

onan, onan, onan...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika