24.05.2010. / 08:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Stalno zaposlenje i brak

Rođena sam 10. listopada 1989. godine u 6 h i 45 minuta u Makedoniji ( Delcevo). Živim u inozemstvu već 6 godina, završila sam ovdje srednju školu prije dvije godine, ali nikako da nađem stalni posao. Hoću li se uskoro zaposliti? Zanima me i da li ćemo moj dečko, rođen 13. svibnja 1978. godine i ja svoju ljubav uskoro okruniti brakom?

Uskoro hoćete dobiti posao u tvrtki koja ima u više gradova (možda i u više država) svoje tvrtke. Najprije ćete raditi 6 mjeseci privremenog, možda probnog roka a zatim ćete dobiti priliku da se stalno zaposlite ali ne u gradu u kojem trenutno živite. Morati ćete se preseliti. Morati ćete se još obrazovati, jer vam dosadašnji nivo i smjer škole neće biti dovoljan. Vaš budući posao biti će nekako povezan sa institucijama vaše zemlje tako ćete često putovati i kontaktirati sa Makedonijom. U vašem slučaju sa poslom dolazi i emocionalna promjena pa ćete i privatni život spojiti na najbolji način sa poslom i životom u inozemstvu. Još ste dovoljno mladi a evo nakon prvih godina odricanja i napora vama se otvara ugodna perspektiva. Uživajte i napredujte.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika