24.05.2010. / 08:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Posao, ljubav i financije

Poštovana gospođo Subašić! Ljepo vas molim da mi kažete nešto o mom novom radnom mjestu. Radit ću isti posao ali u drugoj zgradi.Zanima me da li ću biti prihvaćena od kolegica i hoću li se ugodno osjećat u novom ambijentu. LJubav, financije? Rođena sam 27. 01. 68. u 21 i 20 sati u Splitu.

Ovo pitanje se na prvi pogled čini banalnim, ali nije. Nije stoga što je vama izuzetno stalo što drugi misle o vama i stalo vam je do ugodne radne atmosfere. I naravno imate loša iskustva što se tiče kolega i kolegica u poslu. Sa kolegama na poslu provodimo veliki dio našega života i nije svejedno kako se slažemo. Zbog loših međuljudskih odnosa na poslu mnogi ljudi su nezadovoljni poslom a na žalost većina ih se i razboli, da o lošijim rezultatima rada ne govorimo. U početku ćete osjećati pritisak radnih obaveza i biti ćete vrlo nervozni. Kolegice će vas malo promatrati a zatim ćete morati između njih odabrati stranu kojoj se prikloniti jer ćete shvatiti da postoje neke vrste grupe ili klanovi.

Morate se naučiti odmah reagirati na provokacije. Nemojte dozvoliti da vas uzrujava njihova drskost. Vaš problem je loše samopouzdanje jer mislite da niste dovoljno dobri u poslu da biste se mogli hvaliti. No takva vrsta nepotrebne skromnosti se ne cijeni niti vam koristi. Slobodno pokažite da znate puno, pa tko treba i više od onoga što je realno. Ne dozvolite kolegicama da vas uznemire ili učine nesigurnima. Oslanjajte se na muške kolege. Sa njima se bolje slažete.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika