24.05.2010. / 15:20

Autor: Nekretnine.hr

Kako napraviti wellness u vlastitom domu?

Ako nikada niste uživali u luksuzu poput opuštanja u vrućoj void u jacuzziju, osvjetljeni samo sa svjetlom mjesca i nekoliko zvijezda, onda ste propustili jedan od životnih užitaka

Manji grijani i masažni bazeni ili poznatijeg naziva jacuzziji su idealno mjesto za odmor nakon napornog dana, obnavljanje duga i tijela te miran razgovor.

Dok duboko sjedite u toploj vodi koja vam dopire do vrata, opuštate cjelokupno tijelo dok podvodne mlaznice lagano masiraju Vaše umorne mišiće. Opuštajući učinak vode poznat je još od antičkih vremena, a danas hidroterapija predstavlja neizbježan dio zdravog životnog stila. Upravo zbog svog nevjerojatnog učinka opuštanja danas oni često postaju dio naših domova, ne samo u interijeru, do sada najčešće u kupaonicama, nego i na terasi ili u vrtu.

Vanjski bazeni idealni su za kuće, vikendice ili stanove, bez obzira na to jeste li u priobalju, u planini ili u gradu. Postavljanje i održavanje wellnessa je jednostavno, a izgledom se lako prilagode svakom eksterijeru, a dodatna prednost je ta što su puno povoljniji i zauzimaju manje mjesta od klasičnih bazena. Morate samo paziti da prostor, u kojem će te smjestiti jacuzzi, ne pretrpate sa namještajem ili rasvjetom. Za opuštanje je najbitniji minimalizam, zato se pobrinite samo za mjesto na kojem možete odložiti ručnike i da prostor bude što manje osvjetljen kako bi ste se mogli čim više opustiti i uživati.

Nekretnine.hr Vam preporučuju da se u svojoj novoj oazi mira i opuštanja dodatno opustite još uz aromatična ulja i mirisne štapiće.

Vezane vijesti

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga...

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga Coninga

Varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo povuklo je u ime države tužbe protiv Varteksa i tvrtke Congame, članice Coning grupe, radi utvrđivanja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika