26.05.2010. / 12:40

Autor: Ivana Matić

Kružni trening: Kako biti u formi poput Gerarda Butlera

Hollywoodski glumac nedavno je otkrio tajnu svog dobrog izgleda i zavidne forme (koja mu dozvoljava cjelodnevno snimanje i cjelonoćno tulumarenje). Ovim vježbanjem doveo se u fizičku kondiciju i razvio snagu i mišiće za potrebe snimanja filma '300'

Gerard ButlerGerard ButlerKružni trening je zasigurno jedan od najboljih načina da se za relativno kratko vrijeme dovedete u pristojnu kondiciju.

Taj oblik treninga praktično je primjenjiv i prilagodljiv svim zahtjevima. Takvim treningom možemo utjecati na razvoj snage, izdržljivosti, agilnosti, brzine, eksplozivnosti, razvoj specifičnih vještina i gubitak kilograma.

Uz pomoć kružnog treninga 37-godišnji glumac Gerard Butler doveo se u fizičku kondiciju i razvio snagu i mišiće za potrebe snimanja filma '300'.

Upravo taj film i njegov mišićav izgled donijeli su mu popularnost. Cijela glumačka ekipa, koja je utjelovila tristo grčkih Spartanaca u borbi protiv snažnije i brojčano moćnije vojske Perzijanaca, trebala je samo tri mjeseca vježbanja kružnog treninga da 'nabaci' zavidne mišiće. Većina glumaca bila je u veoma lošoj formi. Jedan od glumaca počeo je vježbati s gotovo dvadeset kilograma viška i nakon tri mjeseca je izgledao kao da je isklesan iz kamena.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Zdravog života

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika