26.05.2010. / 17:13

Autor: Andrea Belin

Seksepilna Rosie Huntington Whiteley nova zvijezda "Transformersa"

Budući da se u posljednje vrijeme oskudno odjevena često pojavljuje na naslovnicama poznatih časopisa, nije nimalo iznenađujuće što je upravo ona zapela za oko redatelju filma Michaelu Bayju

Rosie Huntington WhiteleyRosie Huntington WhiteleyPoznato je da jedna od najpoželjnjih glumica današnjice, seksepilna Megan Fox, na žalost većine pripadnika jačeg spola, neće glumiti u trećem nastavku "Transformersa", a navodno će ju zamijeniti dvadesettrogodišnja manekenka Rosie Huntington Whiteley.

Budući da se u posljednje vrijeme oskudno odjevena često pojavljuje na naslovnicama poznatih časopisa, nije nimalo iznenađujuće što je upravo ona zapela za oko redatelju filma Michaelu Bayju.

Inače, Megan Fox je navodno dobila otkaz u "Transformersima" jer je svojedobno izjavila kako je Bay poput Hitlera ili Napoleona.

Osim neugodnih iskustava sa seta, smetali su joj i svakodnevni odlasci u solarij kako bi postigla preplanulu put koja je bila neophodna za ulogu.

Vezane vijesti

Foto: Rosie Huntington Whiteley razgolitila se za Vogue

Foto: Rosie Huntington Whiteley razgolitila se za Vogue

Rosie Huntington Whiteley snimila je golišavi editorijal za britansko izdanje Voguea. Na sreću većine pripadnika jačeg spola, atributi britanske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika