26.05.2010. / 22:56

Autor: Ana Smrečki

Kosor iz SAD-a poručuje: Uskoro imena onih koji su primili novac u aferi Daimler

"Sigurna sam da ćemo uskoro doći do imena onih hrvatskih državljana koji su primili novac u aferi Daimler", poručila je premijerka koja je još jednom ponovila da Vlada kojoj je na čelu ima nultu toleranciju prema korupciji i organiziranom kriminalu

Premijerka Kosor je i iz SAD-a poručila da Vlada kojoj je na čelu ima nultu toleranciju prema korupciji i organiziranom kriminaluPremijerka Kosor je i iz SAD-a poručila da Vlada kojoj je na čelu ima nultu toleranciju prema korupciji i organiziranom kriminaluPremijerka Kosor završila je svoj službeni posjet SAD-u. Nakon susreta s predstavnicima židovskih udruga u Muzeju holokausta u Washingtonu, polaganja vijenca na Grobnici neznanih na Nacionalnom groblju u Arlingtonu, te sastanka s predsjednicom Zastupničkog doma američkog kongresa Nancy Pelosi premijerka je krenula za Zagreb. U petak ju očekuje sastanak s glavnim haaškim tužiteljom Segom Brammertzom.

Ključno pitanje suradnja s Haagom

I dok se Kosor iz Washingtona vraća sa snažnom potporom za ulazak naše zemlje u EU, Brammertz koji boravi u Hrvatskoj ocjenu o suradnji Hrvatske s Tribunalom iznijet će Kosorici u 'četiri oka'. Iako je to pitanje ključno za završetak pristupnih pregovora s EU, trebala bi nam se uzeti u obzir borba protiv korupcije i organiziranog kriminala, na kojima se u posljednje vrijeme radi punom parom. O tim se pitanjima naveliko razgovaralo i u Americi. Večernji list pritom piše da je na tapeti bio i slučaj Daimler.

Slučaj Daimler jedna od tema u SAD-u

«Suradnja hrvatskih vlasti oko afere Daimler je odlična. Naše Državno odvjetništvo dobro surađuje s američkom stranom. Sigurna sam da ćemo uskoro doći do imena onih hrvatskih državljana koji su primili novac u aferi Daimler», poručila je premijerka koja je još jednom ponovila da Vlada kojoj je na čelu ima nultu toleranciju prema korupciji i organiziranom kriminalu.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
26/11/09

abar, 26.05.10. 23:08

Laže ćim zine...joj di je Sanader koji je to lafčina a ne ova fufica


registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 27.05.10. 00:08

Ma samo da se jako ne iznenadi kad vidi imena...


registracija
8/7/09

bankar, 27.05.10. 00:29

eheheeh baš to suče


registracija
14/8/09

NeMresBilivit, 27.05.10. 03:03

nasle se dvije, jedna zapoisnicarka i jedna stara opaka i okrutna babetina. mora da ce to hrvatskoj donijeti srecu!


registracija
25/12/09

trta333, 27.05.10. 06:48

A za ovo što nam je saopštila nije trebala ići u Ameriku i trošiti lovu.Taj trač parti sa ovom bakom je mogla obviti i putem telefona.Pa što nam odmah ne saopšti imena tih koji su maznuli lovu.Šta ,sada treba prvo da razdvojimo ove iz HDZ-a od ostali,pa da onda izadjemo u javnost.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika