27.05.2010. / 14:55

Autor: Andrea Belin

4 muške navike koje iritiraju žene tijekom seksa

Pripadnice nježnijeg spola neće nikada razmumjeti partnere koji se hvale veličinom svog spolnog organa. Osobito ih živciraju muškarci koji zapostavlju predigru i odmah kreću u akciju, a ne shvaćaju ni one pripadnike jačeg spola koji nisu skloni eksperimentiranju

Morate biti oprezniMorate biti oprezniPremda većina muškaraca još uvijek živi u uvjerenju da su savršeni ljubavnici te da ne postoji niti jedna aktivnost tijekom seksa koja bi partnericu mogla izbaciti iz takta, vrijeme je da saznate pravu istinu. Da postoje situacije koje će ženama uskratiti orgazam pokazala su i mnoga istraživanja. U nastavku saznajte na što posebno morate obratiti pažnju!

"Prljavi razgovori"

"Prljavi" razgovori skratiti će put do orgazma kod oba partnera, međutim ne valja pretjerivati jer žene nisu sklone takvom načinu izražavanja. Doduše, to ne znači da se morate seksati u tišini.

Kratka predigra

Valja napomenuti da je uvodni dio seksa ženama važniji od samog čina. Za razliku od muškaraca, pripadnicama nježnijeg spola proces opuštanja i uzbuđenja traje duže. Dakle, želite li partnerici priuštiti vrhunski užitak, obratite pažnju na uvodni dio.

Previše eksperimantiranja

Naravno, to ne znači da se uvijek morate seksati u istoj pozi, međutim tijekom jednog seksualnog čina ih nemojte izmijeniti nekoliko. Vjerujemo da će vam njezine reakcije otkriti koji položaj joj najbolje odgovara.

Što poslije seksa

Nakon zabave pod plahtama pripadnici jačeg spola se osjećaju umorno što je također pozitivno jer znači da su uložili sav trud kako bi svoju bolju polovicu ostavili bez daha. S druge strane, žene živciraju partneri koji se nakon seksualnog čina okrenu na drugu stranu kao da se ništa nije dogodilo. Nekoliko poljubaca i topao zagrljaj ženi će dati osjećaj sigurnosti.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
8/11/06

Willie, 27.05.10. 23:15

Kad god ovo otvorim ......... jedno te isto, gotovo pa nista. Savjeti za predškolski odgoj ;)
Autorica bi trebala početi pisati ... npr. o šminkama, maskarama itd. - ovo je za nju, neiskusnu, previše :))


registracija
18/2/10

pipo80, 28.05.10. 02:04

Slažem se potpuno. Autorka je neiskusna i generalizuje sve devojke prema sebi. Moja devojka npr, posle seksa ne traži topao zagrljaj nego još seksa. Predigra joj nije važnija od samog čina... Autorice, nisu sve žene konzervativne i emotivno labilne....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika