27.05.2010. / 22:37

Autor: Ana Smrečki

Goran Milić od iduće nedjelje vodi Dnevnik HRT-a

Milićev povratak u informativni program HRT-a rezultat je dvomjesečnih razgovora s v. d. urednikom Informativnog programa Renatom Kunićem

Milić će nedjeljni Dnevnik voditi do 12. srpnja, kada počinje ljetna shema na našoj javnoj televiziji. Nakon godišnjeg, u rujnu je ponovno na malim ekranimaMilić će nedjeljni Dnevnik voditi do 12. srpnja, kada počinje ljetna shema na našoj javnoj televiziji. Nakon godišnjeg, u rujnu je ponovno na malim ekranimaPoznati novinar i voditelj Goran Milić, ponovno se vraća na male ekrane. Iako smo ga do sada gledali u putopisnim emisijama 'A sad u Europu', Milić 6. lipnja ponovno sjeda u vruću stolicu voditelja HRT-ovog Dnevnika. Iako u ljetnim mjesecima počinje doba godišnjih odmora, Milić bez svog ljetovanja ipak neće ostati. Naime, kako piše Večernji list 'najinformativnijih 30 minuta' vodit će do 12. srpnja, kada počinje ljetna shema na našoj javnoj televiziji.

Gledatelji presudili: Hoćemo Milića ponovno u Dnevniku

U svoju se fotelju ponovno vraća u rujnu. U međuvremenu, Milića ćemo i dalje gledati u njegovom prepoznatljivom, ležernom ruhu. Istodobno, jedan dio Dnevnika bit će posvećen aktualnim temama, više nego što je to do sada bio slučaj. Milićev povratak u informativni program HRT-a rezultat je dvomjesečnih razgovora s v. d. urednikom Informativnog programa Renatom Kunićem. On je na taj način odgovorio mnogobrojnim gledateljima koji su pitali zašto Milića više nema u Dnevniku.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

registracija
26/7/09

odredjen, 27.05.10. 23:04

a jos je vise onih koji ga ne zele gledati!!!


registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 28.05.10. 01:25

a sranja na tom HRT-u ! Pa jel ima neki normalan nestranački,nedupelizac, ne rdjak...neko koga nisu hebali i ko nije heben ???


registracija
8/8/09

tovar62, 28.05.10. 11:49

vracaju se Udbasici,,,,


registracija
10/11/09

ruvil, 28.05.10. 15:05

Odlican novinar i simpatican lik,zelim mu puno uspjeha u radu!


registracija
30/5/10

ropan, 31.05.10. 11:05

Bez obzira na neke pogreške Milić je miljama ispred nekih.
Možda ga zato i ne vole.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika