28.05.2010. / 17:13

Autor: Andrea Belin

Iznenadite ga: 3 poteza koji muškarce obaraju s nogu

Neuobičajeni način izmijenjivanja nježnosti i nekoliko kapi hladne vode na njegovom tijelu, učiniti će trenutke u spavaćoj sobi nezaboravnima. Saznajte na što posebno morate posebno obratiti pažnju

Budite maštovitiBudite maštovitiZbog svakodnevnih obaveza i stresa sve je više parova koji se ne sjećaju kada su posljednji proveli nezaboravne trenutke sa svojom boljom polovicom.

Na žalost mnogi, u većini slučajeva pripadnici jačeg spola u takvim situacijama traže zabavu u tuđoj postelji. Ukoliko želite spriječiti preljub i oživjeti strasti u vlastitoj spavaćoj sobi, poslušajte savjete seksologa!

Seksi rublje?

Doduše, ovo je jedan od najstarijih trikova ponovnog zavođenja partnera. Međutim, ukoliko se ne sjećate kada ste ga posljednji put osvajali na ovaj način, uopće ne sumnjamo da ćete ga oboriti s nogu.

Ovaj put bez dodira

Smjestite se na krevet i započnite iskren razgovor o seksu. Dok ga zavodljivim pogledom gledate ravno u oči, objašnjavajte mu kakvi vas dodiri obaraju s nogu.

Kada vam ponestane inspiracije krenite u akciju i ne bi bilo loše da se najprije fokusirate na njegov spolni organ. Nekoliko kapi hladne vode na tom dijelu tijela će ga dodatno uzbuditi.

Zavedite ga jezikom

Namamite ga u krevet i započnite s masažom. Najveći učinak postići ćete ukoliko krenete od gornjeg dijela tijela. Na najkritičnijim točkama se zaustavite i ukomponirajte strastvene poljupce.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
8/11/06

Willie, 30.05.10. 00:10

Andrea stvarno ima ideja. Evo, javljam se kao pkusni kunić ako mi sve navedeno priuštiš na trgu bana Jelačića ;))) .... tek toliko, da ljudi ne misle da lupetaš.;))


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika