29.05.2010. / 08:06

Autor: Anamarija Kronast

HTZ: Duje ispao pjevajući pjesmu Tonyja Cetinskog

Tako će se za pobjedu boriti Kim Verson i Vilibald Kovač koji će idućeg tjedna nastojati uvjeriti publiku i navijače da su upravo oni nove hrvatske zvijezde

Duje StanišićDuje StanišićPremda mu je Tony Cetinski nekoliko puta kazao da se nada kako činjenica da je pjevao njegovu pjesmu neće biti kobna, čini se kako je Duje Stanišić ipak pogriješio s odabirom. Naime, upravo je on, nakon što je otpjevao skladbu "Umirem" Tonyja Cetinskog ispao iz showa Hrvatska traži zvijezdu.

Tako će se za pobjedu boriti Kim Verson i Vilibald Kovač koji će idućeg tjedna nastojati uvjeriti publiku i navijače da su upravo oni nove hrvatske zvijezde.

- Kao prvo Tony je hrvatski slavuj broj jedan, a kao drugo sjedi tu u žiriju. Ja bi na tvom mjestu umrla od srama. Svaka čast, odlično si se držao - rekla je Anđa Duji nakon što je otpjevao "Umirem". Za razliku od nje, Tony je prvo imao pitanje:

- Tko ti je predložio ovu pjesmu-kazao je Duji na što je mladić odgovorio kako mu je to sugerirala produkcija.
Pjevač mu je zahvalio na odabiru, no ni to mu nije osiguralo ulazak u finale showa.

Vezane vijesti

EBEL: KAC i Olimpija u polufinalu

EBEL: KAC i Olimpija u polufinalu

Hokejaši KAC-a i Olimpije pridružili su se zagrebačkom Medveščaku u polufinalu EBEL lige. O posljednjem će polufinalistu u sedmoj utakmici odlučivati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika