30.05.2010. / 22:52

Autor: Ana Smrečki

Istražitelji tvrde: Nakon svađe s dečkom Martina Horvat nije živa izašla iz stana

Susjedi prepričavaju da se u noći Martinima nestanka Saša često vozio liftom. Ujutro je probudio prijatelja kojeg je zamolio da mu posudi kombi kako bi 'prebacio neki teret'

Saša i Martina navodno su posvađali zbog poruka na mobitelu, ali i Facebooku koje je izmjenjivala s poznatim francuskim nogometašem Frankom Leboeufom iz ParizaSaša i Martina navodno su posvađali zbog poruka na mobitelu, ali i Facebooku koje je izmjenjivala s poznatim francuskim nogometašem Frankom Leboeufom iz ParizaNovi detalji i slučaju nestale Martine Horvat. Njezin dečko, Saša Leskovčanin koji se prije nekoliko dana objesio i dalje je glavni osumnjičenik za njezin misteriozni nestanak, javlja 24 sata. No, iako je ranije uhićen, policija ga je nakon ispitivanja pustila na slobodu. Dokaza nema, ali istražitelji sumnjaju da je Martina izašla živa iz stana. U inozemstvo nije mogla, jer nije ponijela ni putovnicu ni osobnu iskaznicu.

Prema ispisu operatera, njezina oba mobitela isključena su kobne noći kada joj se počinje gubiti svaki trag. Iz stana na zagrebačkom Laništu nestali su tepih, fotelja, laptop i mobiteli. Na mjestu gdje je stajao tepih, forenzičari su pronašli tragove krvi, koje pak nisu dovoljne za identifikaciju. Susjedi prepričavaju da se u noći Martinima nestanka Saša često vozio liftom. Ujutro je probudio prijatelja kojeg je zamolio da mu posudi kombi kako bi 'prebacio neki teret'.

Na imanju pronađeno zgarište

Na njegovom imanju u Donjem Stupniku pronađeno je i zgarište. Što je tamo palio nakon Martinima nestanka, još nije poznato. Na policijskom ispitivanu pojavio se s opeklinom na ruci, ali je rekao da mu je to od auspuha. Na poligrafskom testiranju pao je na pitanju 'Je li Martinu možda ubio iz nehaja'. Nakon tog pitanja je podivljao, pa je smješten na psihijatriju, a nedugo nakon oporavka pušten je kući.

Prijeteći sms zbog druženja

Saša i Martina navodno su posvađali zbog poruka na mobitelu, ali i Facebooku koje je izmjenjivala s poznatim francuskim nogometašem Frankom Leboeufom iz Pariza. Upoznali su se početkom godine, kada je Martina boravila kod svojih prijateljica koje tamo rade. Druženje iz Pariza nastavili su telefonskim putem, a česte poruke Saši se nisu svidjele. Uoči Martininog nestanka čak je Francuzu poslao prijeteći sms na engleskom jeziku.

'Makni se od Martine ili ću te ubiti», stoji u poruci koju Frank još čuva u svom mobitelu, a prijetnju je prijavio policiji. O ovim će okolnostima naša policija razgovarati s bivšim francuskim nogometašem koji se priprema za predstojeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Radit će kao komentator za jednu francusku televiziju.

Vezane vijesti

Pariško nebo zaparat će neboderi

Pariško nebo zaparat će neboderi

Pariz je arhitektonski jedinstven po svojim haussmanskim zgradama, Eiffelovu tornju, palačama i naherenim nizovima kuća. Takav se turistički odlično… Više

Komentari

registracija
17/1/10

pitman, 31.05.10. 16:59

pa ako se to sve zna sad zasto se nije znalo odmah ili u vrijeme dok je ubica bio ziv ?dali je policija prekopala imanje i sumu u blizini Stupnika?Ovaj slucaj je veliki propust policije...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika