01.06.2010. / 07:00

Autor: Extra

Snježana Mehun: Više se nikome neću opravdavati

Nekadašnja vlasnica modne agencije koja danas vodi uspješan Posh bar otvoreno govori da je vrijeđaju dušebrižnici koji propituju čime se bavi i gdje parkira svoj Hummer, priznaje da joj je sestra jedini pravi prijatelj i otkriva da će se najesen udati za svog zaručnika Mihaela Galekovića, i to na plaži u Keniji

Snježana MehunSnježana MehunKad sam došla na intervju sa Snježanom Mehun u njezin Posh bar u Centru Cascade, gotovo smo otišle razgovarati u neki drugi lokal jer tamo nije bilo mjesta.

Posh bar je očito postao "in", a 40-godišnja poduzetnica radi dobar posao jer organizira zabave i društvena događanja na kojima se okupljaju poznate osobe iz Hrvatske i svijeta.

EXTRA: Odnedavno pišete blog na portalu Dalje.com. Zbog čega ste se upustili u javno objavljivanje svojih misli i zapažanja?

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Engleski nogometni izbornik Fabio Capello u velikim je problemima. Najbolji igrač Wayne Rooney kažnjen je s tri utakmice neigranja nakon dobivenog… Više

Komentari

registracija
2/6/10

solurat, 13.06.10. 12:31

Divna vijest, radostan sam i ushićen, imam jednu žarku želju i molbu.
Sretniće, gospodine Goluboviću. Želim vam oboje sretan brak i dug život i da vam bračno putovanje potraje barem 20 -30 godina u kojme će se periodu ovo napaćeno pućanstvo odmorit od osobe i doživljaja sveprisutne i neponovljive Snježane Mehun.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika