01.06.2010. / 07:00

Autor: Extra

Daniela Trbović napokon dobiva svoj talk show

Nakon ukidanja kviza "Najslabija karika", dugogodišnja HRT-ova voditeljica ove će se jeseni okušati u novom formatu, a od nove emisije očekuje samo uspjeh, jer, kaže u šali, čim je ona vodi, emisija mora biti genijalna

Daniela TrbovićDaniela TrbovićNedavno su vodeći ljudi HRT-a zbog štednje odlučili, nakon šest sezona, ukinuti kviz "Najslabija karika".

Voditeljica tog kviza, 47-godišnja Karlovčanka Daniela Trbović, zbog toga je pomalo nesretna, ali u šali kaže da jedno vrijeme zasigurno neće nositi crninu, koja joj se ogadila jer ju je morala neprestano nositi dok je vodila kviz.

"Ukidanjem kviza gubim mnogo jer sam uživala u tom poslu. Svih ovih godina nisam se zasitila kviza i ni jednom mi nije bilo teško snimati emisiju", rekla je Daniela dodavši da se već počela pripremati za novi HRT-ov projekt koji bi trebao krenuti najesen. Riječ je o razgovornoj zabavnoj emisiji koja će ići u dnevnom terminu.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Daniela Trbović: Hrvatska nije Amerika, a ni ja nisam Oprah

Daniela Trbović: Hrvatska nije Amerika, a ni ja nisam Oprah

Jedna od najdugovječnijih televizijskih voditeljica, koja je nedavno proslavila dvadesetu godinu karijere, Daniela Trbović, završila je svoj dosad… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika