01.06.2010. / 15:35

Autor: Nacionalova redakcija

Multimedijski servis: Vjesnik se pripaja u sustav s HRT-om i Hinom

Osim te opcije, u igri su još dvije za spas ovog lista, a to su privatizacija, odnosno prodaja brenda ili proračunsko sufinanciranje

Državni udjel u većinskom paketu Vjesnika d.d. smanjuje se iz dana u dan. Kako piše Lider država je nedavno smanjila svoj udio, a na jednoj od idućih sjednica objavit će se natječaj za 64 posto temeljnog kapitala Vjesnika d.d.

Lider istodobno piše kako je se iz izvora bliskih Vladi saznaje da će se Vjesnik vjerojatno uklopiti u sustav javnog multimedijskog servisa s HRT-om i državnom agencijom Hinom.

Osim te opcije, u igri su još dvije za spas ovog lista, a to su privatizacija, odnosno prodaja brenda ili proračunsko sufinanciranje.

Istodobno, piše Lider, traži se i rješenje za tiskaru. Tiskara se nalazi na atraktivnoj lokaciji, u prvoj zagrebačkoj građevnoj zoni gdje se može graditi dodatnih 200 tisuća četvornih metara, pa će to itekako biti zanimljivo potencijalnim ulagačima.

Vezane vijesti

Vlada: Uljanik kupuje brodogradilište 3. maj

Vlada: Uljanik kupuje brodogradilište 3. maj

Brodogradilište 3. maj iz Rijeke bit će privatizirano tako da će kroz dvije faze njegov vlasnik postati pulski Uljanik, najavio je na današnjoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika