04.06.2010. / 15:05

Autor: Andrea Belin

Cameron Diaz: Tajna mog savršenog izgleda je bogat seksualni život

Zvijezda romantičnih komedija je priznala kako je u posljednjih nekoliko godina najviše pažnje posvetila prehrani, a osim toga tajna njezine besprijekornosti leži u bogatom seksualnom životu

Cameron DiazCameron DiazTridesetosmogodišnja Cameron Diaz, glumica na čijoj liniji tijela zavide gotovo sve pripadnice nježnijeg spola, napokon je otkrila tajnu svog savršenog izgleda.

U intrevjuu za britansko izdanje magazina Vogue, zvijezda romantičnih komedija je priznala kako je u posljednjih nekoliko godina najviše pažnje posvetila prehrani, a osim toga tajna njezine besprijekornosti leži u bogatom seksualnom životu.

„Mladolik izgled mogu zahvaliti tjelovježbi, zdravoj prehrani, tome što pijem puno vode, puno se smijem, ali i puno se seksam, da seks nam je svima neophodan", objasnila je prelijepa glumica.

Za razliku od mnogih hollywoodskih ljepotica, Cameron Diaz nije isključila mogućnost odlaska pod nož. Trenutačno ne razmišlja o nikakvoj plastičnoj opetraciji, ali u skoroj budućnosti se svašta može promijeniti.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika