07.06.2010. / 15:01

Autor: Andrea Belin

3 najveće istine o seksu koje morate znati

Ukoliko još uvijek živite u uvjerenju da su muškarci uvijek raspoloženi za seks te da je veličina spolnog organa jedan od najvažnijih preduvjeta nezaboravnog seksualnog iskustva, vrijeme je da saznate pravu istinu

Uživajte u seksu kao na početku vezeUživajte u seksu kao na početku vezeU posljednje vrijeme sve je više parova koji su nezadovoljni seksom, međutim valja napomenuti da nezaboravni trenuci s boljom polovicom u krevetu spavaće sobe nisu nemoguća misija. Za početak, sve mitove vezane uz seks, ostavite iza sebe!

Veličina ne znači ništa

Većina žena još uvijek živi u uvjerenju da je veličina spolnog organa jedan od najvažnijih preduvjeta nezaboravnog seksualnog iskustva, međutim to nije točno. Veličina muškog spolnog organa ne znači ništa. Ukoliko imate posla s muškarcem koji se trudi zadovoljiti vaše potrebe, nezaboravan seks je zajamčen bez obzira na veličinu njegovog spolovila.

S godinama nestaje strasti

Točno je da strasti nisu iste nakon jedne i dvadeset godina braka, međutim to ne znači da se vatra između dvoje ljudi ne može ponovno razbuktati. Ukoliko se partner potrudi zadovoljiti seksualne potrebe svoje bolje polovice, vrhunac zasigurno neće izostati.

Muškarci neprestano razmišljaju o seksu?

Iako se čini da pripadnici jačeg spola prestaju razmišljati o seksu, prava istina je potpuno drugačija. Kada su pod stresom izazvanim svakodnevnim obavezama, muškarci zaista ne pomišljaju na romantične trenutke s partnericom.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika