07.06.2010. / 18:30

Autor: Extra

Kim Verson - trijumf djevojčice moćnog glasa

Srednjoškolka iz Nove Gradiške pobjednica je druge sezone talent showa "Hrvatska traži zvijezdu"; iako joj je samo 16 godina, krhka Slavonka publiku i žiri je zapanjila vokalnim sposobnostima, a za Extru otkriva planove za daljnju glazbenu karijeru

Kim VersonKim VersonKada netko prvi put vidi Kim Verson uživo i pritom je sluša kako pjeva, prvo što pomisli je: otkud ovaj glas izlazi?

Iako sićušna i krhka, mlada 16-godišnjakinja svojim je izvanrednim glasovnim mogućnostima "pomela" drugu sezonu RTL-ova showa "Hrvatska traži zvijezdu" te naposljetku i pobijedila prošlog petka u finalnoj emisiji u kojoj se natjecala s Vilibaldom Kovačem.

Oboje su otpjevali po pet pjesama, među kojima je bila i pobjednička pjesma "Nevidljivo blago" koja će sada, nakon pobjede, službeno postati i prva Kimina pjesma.

Kada je još u studenom pred žirijem na jednoj od zagrebačkih audicija zapjevala pjesmu Celine Dion "I Love You", potpuno je rastopila žiri; Tonyja Cetinskog je toliko dirnula da je od sreće prvi put zaplakao, Anđa Marić se naježila, a Goran Lisica Fox se divio bez ijednog komentara, po kojima je inače poznat.
 "Ma gdje si ti dosad?" rekao je Tony Cetinski i doslovce joj se na koljenima zahvalio na pjesmi. Još tada je preuzela titulu favorita i iako je i publiku i žiri iz emisije u emisiju očaravala svojim glasom, ostala je skromna te je prihvaćala svaki savjet i kritiku žirija. Nije joj smetala ni prehlada zbog koje je za nju jedna emisija uživo bila upitna, no uz pomoć vitaminske injekcije i velike volje mlada je Novogradiščanka opet uspjela briljirati.

EXTRA: Nakon svih audicija, tisuća kandidata i nekoliko tjedana live emisija, vi ste pobjednica druge sezone HTZ-a. Kako se osjećate danas kada su se malo slegli dojmovi nakon prospavane noći?

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Poziv na hrvatsko more: 'Letujte tamo gde su vam roditelji ratovali'

Poziv na hrvatsko more: 'Letujte tamo gde su vam roditelji ratovali'

"Tako lepa, a tako blizu" turistički je slogan s kojim su Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica nastupili u Srbiji, tržištu od kojeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika