07.06.2010. / 18:30

Autor: Extra

Malina Grahek i Josip Šelendić: Mali Luka stigao je kući

Manekenka i poduzetnik, koji su se vjenčali u studenom 2009. godine kod matičara, prošlog su petka odveli kući svoje prvo dijete, sina Luku kojeg je Malina Grahek rodila u privatnoj poliklinici Podobnik; ponosna majka trenutačno je zaokupljena sinom, ali i pripremama za svadbeno slavlje u rujnu

Malina Grahek i Josip ŠelendićMalina Grahek i Josip ŠelendićManekenka Malina Grahek i poduzetnik Josip Šelendić prošlog su tjedna postali roditelji.

Njihov sin Luka došao je na svijet 1. lipnja u poliklinici Podobnik, a rođenje nasljednika koji je težak 3,5 kilograma i dugačak 53 centimetra ponosni je tata proslavio u klubu Ritz sa stotinjak prijatelja.

"Nakon što sam Luku primila u ruke i poljubila, obuzela me nevjerojatna ljubav. Istog trenutka zaboravila sam na porođajne bolove", izjavila je Malina Grahek novinarima 24sata. Dodala je da je roditi dijete nešto najdivnije na svijetu te da je uspavljuje posebno ugodan miris bebe. Josip Šelendić također nije krio uzbuđenje i sreću. U petak je došao po suprugu i sina u rodilište, a Malinu Grahek je pri povratku kući dočekao svečani obiteljski ručak.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

"Ako je on tako napisao, očito je tako. Znate koliko i ja", rekla nam je 23-godišnja manekenka Malina Grahek u kratkom telefonskom razgovoru. Njezin… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 15.06.10. 22:36

Sad konačno mogu iti spat kad znam ovo kaj ste napisali. Kaj vi novinari stvarno nemate pametnog posla?
A ovaj "poduzetnik" šelendić jel to iz one familije kaj je bandi(ti)ću prodal one silne "zlatne"stolce za nekakav stadion ili dvoranu, kaj li već?!
To se kod nas zove "poduzetnik" - u USA bi bil mafijaš, a kod nas "manekenka" u USA se prevodi s sponzoruša ili kurvi*a.
Bože pomozi!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika