Objavljeno u Nacionalu br. 760, 2010-06-08

Autor: Ivica Medo

MNK Nacional u studenom organizira turnir malonogometne Lige prvaka u Areni Zagreb

MOMČAD NACIONALA
prošlog je tjedna i drugi put osvojila naslov prvaka HrvatskMOMČAD NACIONALA prošlog je tjedna i drugi put osvojila naslov prvaka HrvatskZagrebački malonogometni klub Nacional ove jeseni mogao bi biti domaćin jedne od osam četvrtfinalnih skupina europske malonogometne Lige prvaka. Nacional je prošlog tjedna u dvije utakmice u finalu doigravanja 1. HMNL pobijedio Brodosplit Inženjering i tako, uz ranije osvojeni Kup, postao i novi prvak Hrvatske. Nacional se tako plasirao među 32 najbolje momčadi Europe, a predsjednik Nacionala Ivica Đolo potvrdio je da je prijavio kandidaturu Zagreba za domaćinstvo u šesnaestini Lige prvaka u studenome ove godine. "Utakmice naše skupine igrale bi se u Areni. Ostavili smo dobar dojam prije dvije godine kad smo bili domaćini Lige prvaka u osmini finala, pa se nadamo da će Uefa prihvatiti našu kandidaturu za novo domaćinstvo. 32 momčadi bit će podijeljene u osam skupina s po četiri momčadi. Dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine plasirat će se u osminu finala ", kaže Đolo koji je najavio kako će se klub uskoro pojačati dvojicom igrača iz Brazila.

Također, momčad uskoro ide na pripreme u Portugal, gdje će igrati prijateljske utakmice protiv Benfice koja je aktualni prvak Europe. Nacional bi i sljedeće sezone trebao predvoditi portugalski trener Tiago Polido, kojeg je klub angažirao nakon što je lani iznenađujuće u finalu doigravanja izgubio od labinskog Potpićana. Ta se odluka pokazala kao dobra, jer ove sezone Nacional igra puno bolje nego lani.

Vezane vijesti

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Malonogometni klub Nacional je u ovu sezonu ušao s pomlađenim izdanjem, uz iskusne Koraba i Kujtima Morinu, Bojana Kubovića, Donalda Suvajca, Gorana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika