09.06.2010. / 22:59

Autor: Ana Smrečki

MUP objavio novu Simovićevu fotografiju: Ranjeni Kalinić izvan životne opasnosti

Srpski mediji javljaju da je Kalinić za napad optužio upravo Miloša Simovića. Navodno je otkrio i gdje se nalaze drugi članovi odbjeglog 'zemunskog klana' i kralj kokaina Darko Šarić, pa se uskoro očekuju i njihova uhićenja

Miloš SimovićMiloš SimovićPolicija i dalje traga za Milošem Simovićem, kojeg se sumnjiči da je u blizini Zagreba teško ranio Sretka Kalinića. U tu svrhu objavili su i njegovu najnoviju fotografiju, te pozivaju građane da se jave ako imaju bilo kakve informacije. Simović je, podsjetimo optužen za ubojstvo premijera Đinđića, a u bijegu je posljednjih sedam godina.

Stigla pomoć iz Srbije

Inače, našim je policajcima stigla pomoć iz susjedstva. Srpski istražitelji koji su dobri poznavatelji s tamošnjim krim miljeom, uključit će se u tim koji će istraživati neriješena ubojstva, pokušaje ubojstava i ostale zločine s kojima se povezuju pripadnici srpskog podzemlja, javlja HRT.

Kalinića pod policijskom zaštitiom

Inače, ranjeni Kalinić nalazi se u KBC-u Sestara milosrdnica, izvan životne opasnosti je i nalazi se pod policijskom zaštitom. Srpski mediji javljaju da je Kalinić za napad optužio upravo Miloša Simovića. Navodno je otkrio i gdje se nalaze drugi članovi odbjeglog 'zemunskog klana' i kralj kokaina Darko Šarić, pa se uskoro očekuju i njihova uhićenja.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika