10.06.2010. / 10:37

Autor: Nacionalova redakcija

Dreft Fashion Week i na glavnom zagrebačkom trgu

Što se točno događa u Balonu Boćarskog doma moći će saznati svi koji dođu na trg bana J.Jelačića u vrijeme održavanja revijalnog dijela fashion weeka

100 tehničara i scenografa postavljaju produkcijski najzahtjevniju scenografiju do sada100 tehničara i scenografa postavljaju produkcijski najzahtjevniju scenografiju do sadaOve godine, po prvi put ikada, nešto i za žene. Uvijek na velikim ekranima na glavnim trgovima se prati nogomet (najvažnija sporedna stvar na svijetu za muškarce!!!) i prijenosi nogometnih utakmica, a nikada još nisu bile modne revije - najvažnija sporedna stvar za žene! I još nešto vrlo važno za žene na trgu - humanitarni korner za Centar za psihološku pomoć ženama oboljelim od karcinoma „Sve za nju". Uz žene i svi ljubitelji mode konačno su dočekali da se prenose i modne revije.

Što se točno događa u Balonu Boćarskog doma moći će saznati svi koji dođu na trg bana J.Jelačića u vrijeme održavanja revijalnog dijela fashion weeka. Revije će se prenositi i na redizajniranu službenu DFWZ web stranicu www.fashionweekzagreb.com. Stranicu su dizajnirali Denis Ristić i Davor Španić iz studija www.itdizajn.com.

Također, svakodnevno na Twitteru, Facebooku i drugim društvenim mrežama mogu se pratiti najnovije vijesti, pogledati fotografije kolekcija, atmosfere u backstageu, gužve u gledalištu, druženja u DFWZ loungeu ispred Balona i sazanati sve o trendovima za jesen-zimu 2010./11.

Vezane vijesti

Foto: Treća večer Dreft Fashion Weeka privukla malo drugačiju publiku

Foto: Treća večer Dreft Fashion Weeka privukla malo drugačiju publiku

Treća večer Dreft Fashion Weeka privukla je nešto drugačiju publiku. Naravno, mogli su se vidjeti stalni posjetitelji modnih revija poput Nevena… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika