10.06.2010. / 17:14

Autor: Andrea Belin

Megan Fox konačno otkrila tajnu svog seksepila

Haljine jakih boja i crveni ruž samo su neki od detalja kojima jedna od najpoželjnijih glumica na svijetu mami muške poglede. Za razliku od ostalih hollywoodskih ljepotica, ona ne provodi sate u skupocjenim kozmetičkim salonima

Megan FoxMegan FoxGlumica Megan Fox je već duže vrijeme ponosna vlasnica tutule jedne od najpoželjnjih pripadnica ljepšeg spola. U novom broju magazina Allure otkrila je tajnu svog savršenog izgleda. Vjerovali ili ne, djevojka zvijezde tinejđerske serije Beverly Hills, Briana Austina Greena, za razliku od ostalih hollywoodskih ljepotica, ne provodi sate u skupocjenim kozmetičkim salonima!

Lice

Crveni ruž, nekoliko slojeva maskare samo su neki od detalja kojima jedna od najpoželjnijih glumica na svijetu mami muške poglede. Besprijekoran ten postiže svakodnevnim pilinzima i hidrataciji.

Kosa

Seksepilna glumica nije ljubiteljica teških frizura. Ona smatra da nestašni pramenovi privlačniji od utegnute kose.

Osmijeh

Zvijezda "Transformersa" smatra da osmijeh od uha do uha nije osobito privlačan. Pripadnicama nježnijeg spola koje tragaju za muškim pogledima savjetuje "prisiljen" osmijeh. Dodatne bodove, prema njezinom mišljenju, skupiti ćete ako ga pogledate preko ramena.

Tajna je i u izboru odjeće

Njezin ormar obiluje haljinama jakih boja koje oblači za posebne prigode. Posebnu pažnju pridaje modelu haljine kako bi naglasila atributi, a istovremeno sakrila neke nedostatke.

Zdravlje

Osim izgledu, glumica puno pažnje posvećuje zdravlju organizma. Kako bi uklonila masnoće, Megan Fox svakodnevno pije ocat razrijeđen s vodom. Od namirnica najviše jede voće i povrće, a slatkiše, kojima inače ne može odoljeti, izbjegava u širokom krugu. Savršeno tijelo postigla je redovitom vožnjom bicikla i čučnjevima, a puno su joj pomogli i savjeti privatnog trenera.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

registracija
21/3/10

arcanius, 10.06.10. 19:20

ona nije zvijezda transformera!!!!!!!....
zvijezda TRANSFORMERSA (ah, novinari, neuki ljudi) su transformersi.....
ona je samo smetala....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika