10.06.2010. / 22:31

Autor: Ana Smrečki

Jandroković želi ministarsku fotelju zamjeniti onom gradonačelnika Bandića

Jandroković poručuje kako će konačno odluku donijeti stranka. Ipak, iako o tome već razmišlja, ne želi javno govoriti o toj temi. Poručuje da će se o tome očitovati na vrijeme

Poručuje da se HDZ profilirao kao prava opozicija, te da zbog neizdrživog stanja u Zagrebu HDZ traži prijevremene izbore za gradonačelnika i SkupštinuPoručuje da se HDZ profilirao kao prava opozicija, te da zbog neizdrživog stanja u Zagrebu HDZ traži prijevremene izbore za gradonačelnika i SkupštinuNa pragu ulaska naše zemlje u Europsku Uniju, resorni ministar Gordan Jandroković razmišlja o promjeni fotelje. Naime, osim što obnaša dužnost ministra vanjskih poslova, Jandroković je šef povjerenstva gradskog HDZ-a. Da ima ambicije prihvatiti se posla gradonačelnika Zagreba, otkrio je za Večernji list. Ipak, poručuje kako će konačno odluku donijeti stranka. Ipak, iako o tome već razmišlja, ne želi javno govoriti o toj temi. Poručuje da će se o tome očitovati na vrijeme.

Tajni pakt Sanadera i Bandića

Smatra da se HDZ profilirao kao prava opozicija, te da zbog neizdrživog stanja u Zagrebu HDZ traži prijevremene izbore za gradonačelnika i Skupštinu. Ističe da u gradskoj organizaciji tajnih dogovora, kakvih je bilo u vrijeme kada je Ivo Sanader bio šef HDZ-a, više nema. Iako se o tome u javnosti često nagađalo, Jandroković naglašava da su bivši premijer i zagrebački gradonačelnik imali pakt o nenapadanju.

HDZ čvrsta i jasna opozicija u Zagrebu

Pojašnjava da je tajni dogovor Sanadera i Bandića platio HDZ kojemu su građani na prošlim lokalnim izborima dali manje glasova. Poručuje da takva praksa u budućnosti neće biti moguća, ističući da je HDZ danas jasna i čvrsta opozicija. Snagu vladajuće stranke na razini države, a opozicije u glavnom hrvatskom gradu vidi u mladim i obrazovanim ljudima, kojih je u HDZ-u, kako tvrdi, sve više.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
11/6/10

Tukac99, 11.06.10. 00:31

Taj covjek kao da nije bio ministar Sanadera!
Ali koji smo mi idioti on ce na kraju zamjenit Bandica jer mi to i zasluzujemo jer smo kreteni!
Ljudi kad cete vec jednom izaci na ulicu ?????


registracija
27/7/09

columbo, 11.06.10. 04:05

Bogo dragi zasto nas ovako kaznjavas, pa stvaras makar i fatamorganu da ovaj Jandrokovic zamijeni Bandica. S losega na gorega...Ovaj jadnik ne bi mogao raditi ni na porti neke javne sluzbe u normalnoj zemlji, a ne biti ministar, odnosno gradonacelnik.
@Tukac99, stvarno, jedino nas ulica moze spasiti...


registracija
29/11/09

Ivis, 14.06.10. 02:34

Golobradi "balavac"od dosade valja gluposti. Nadajmo se jos ne dugo!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika