14.06.2010. / 12:59

Autor: Andrea Belin

Missica Katarina Banić: Nisam u vezi s ovogodišnjim misterom

Istina je da su se nositelji ove laskave titule zbližili tijekom natjecanja, međutim njihovo prijateljstvo očigledno još uvijek nije preraslo u ljubav

Katarina Banić i Radovan StošićKatarina Banić i Radovan StošićOdmah nakon proglašenja pobjednika na ovogodišnjem izboru ljepote, krenula su nagađanja kako su dvadesetogodišnja Missica Katarina Banić i Mister Hrvatske Radovan Stošić u ljubavnoj vezi.

Istina je da su se nositelji ove laskave titule zbližili tijekom natjecanja, međutim njihovo prijateljstvo očigledno još uvijek nije preraslo u ljubav.

Da nisu u ljubavnoj vezi potvrdila je i sama missica u sinoćnjem Red Carpetu.

"Ne mogu zamisliti da završim s dečkom kojeg poznajem tek dva tjedna", kazala je dvadesetogodišnja Triljanka.

Osim o odnosu s misterom, prelijepa brineta je otkrila još neke detalje o sebi. Studentica Strojarskog fakulteta u Splitu je kazala kako se najviše boji Boga, a Novi zavjet je nezaobilazni detalj u njezinoj torbi. Voli proučavati knjigu "Čuda Ivana Pavla II", a najveća želja joj je upoznati francuskog nogometaša Thierryja Henryja.

Vezane vijesti

Radovan Stošić: Bolje je da Aleksandra i ja samo ostanemo prijatelji

Radovan Stošić: Bolje je da Aleksandra i ja samo ostanemo prijatelji

Jedan od sudionika popularnog regionalnog reality-showa “Survivor” Radovan Stošić priznaje da se nakon povratka iz Kostarike još nije potpuno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika