14.06.2010. / 18:30

Autor: Extra

Stefany Hohnjec uhvaćena u flertu s prošlogodišnjim misterom

Manekenku i bivšu Miss sporta Hrvatske fotograf Extre nedavno je ulovio na zabavi dok je izmjenjivala nježnosti s Brunom Oreškovićem, prošlogodišnjim Misterom Hrvatske

Stefany Hohnjec i Bruno OreškovićStefany Hohnjec i Bruno OreškovićNa nedavno održanom izboru za Miss i Mistera Hrvatske, fotograf Extre uslikao je bivšu gimnastičarku i Miss sporta Hrvatske Stefany Hohnjec dok je izmjenjivala nježnosti s Brunom Oreškovićem, prošlogodišnjim Misterom Hrvatske.

Fotografije su snimljene u apartmanu Brune Oreškovića gdje se te večeri održavala zabava zatvorenog tipa na kojoj je bilo dvadesetak uzvanika.

Prisutni tvrde da je Stefany Hohnjec apartman bivšeg Mistera napustila tek oko četiri sata ujutro. Kada smo je kontaktirali, 23-godišnja bivša gimnastičarka, koja se posljednjih nekoliko godina bavi manekenstvom, kroz smijeh je rekla: "Pa nije se događalo ništa posebno. Bio je to flert, ali hoće li od toga biti išta više, to ćemo tek vidjeti."

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Stefany Hohnjec: Zaljubljena u bivšeg dečka Maje Cvjetković

Stefany Hohnjec: Zaljubljena u bivšeg dečka Maje Cvjetković

Manekenka i bivša gimnastičarka 23-godišnja Stefany Hohnjec u ljubavnoj je vezi s nekadašnjim dečkom manekenke Maje Cvjetković Josipom Modrićem. “Za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika