15.06.2010. / 07:00

Autor: Extra

Vanja Mamić priznala: Zoran će mi uvijek biti u srcu

Supruga sportskog direktora Dinama Zorana Mamića prvi put se pojavila na nekom društvenom događanju nakon napisa o kraju njihova braka; za Extru je ekskluzivno otkrila da je razvod sa Zoranom Mamićem u završnoj fazi

Vanja MamićVanja Mamić"Zoran će mi uvijek biti u srcu bez obzira na to što će se među nama događati. Ne samo zato što je otac moje djece, nego i zbog svih godina koje smo zajedno proveli i svega što smo kroz te godine prošli", rekla je ekskluzivno za Extru 38-godišnja Vanja Mamić, supruga Zorana Mamića, bivšeg nogometaša, a danas sportskog direktora kluba Dinamo.

Vanja Mamić prvi se put nakon napisa o kraju njihova braka, koji su se pojavili prije četiri mjeseca, pojavila na nekom društvenom događanju, točnije, na Dreft Fashion Weeku.

Čini se da razvod braka nakon sedamnaest godina zajedničkog života sa Zoranom Mamićem na Vanji nije ostavio previše traga. Nasmijana i ljepša nego ikad revije je promatrala u društvu prijateljica. Dan kasnije na Lipanjskom preponskom turniru na zagrebačkom hipodromu, gdje su se natjecali i inozemni jahači, sa svojim je konjem Chebourgom osvojila prvo mjesto.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika