15.06.2010. / 07:00

Autor: Extra

Sanja i Jasmin Agić: Borit ćemo se za naš brak

Nogometaš i jedan od prošlotjednih osumnjičenika za namještanje rezultata nogometnih utakmica u pritvoru će biti bez ikakvih posjeta, pa tako i onih supruge Sanje s kojom se nedavno pomirio i odlučio spasiti brak koji je, navodno, zbog njegovih izvanbračnih avantura bio u krizi

Obitelj AgićObitelj AgićObitelj Jasmina Agića, nogometaša kluba Croatia Sesvete, proživljava turbulentno razdoblje. Prošlog je tjedna uhićen kao jedan od osumnjičenih za namještanje rezultata nogometnih utakmica.

Njemu i još dvadeset i jednoj osobi povezanoj s tim radnjama određen je jednomjesečni pritvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. U tom periodu u zatvoru ga neće moći posjećivati ni supruga Sanja s kojom se, doznajemo, tek nedavno pomirio i odlučio spasiti brak koji je zbog njegovih navodnih izvanbračnih avantura došao u pitanje.

Saznajemo da su supružnici Agić, koji u braku imaju sinčića Tina, prošlu zimu jedno vrijeme stanovali odvojeno. Dosad nije poznato na čiju inicijativu je nogometaš napustio dom, ali nam je njegova supruga vizažistica Sanja Agić potvrdila da se vratio te da su poduzeli sve kako bi nadišli svoje bračne probleme.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika