Objavljeno u Nacionalu br. 761, 2010-06-15

Autor: Robert Bajruši

EKSCES NA IZBORNOJ KONVENCIJI

Milanka Opačić otvoreno agitirala za suparnike Davora Bernardića

MILANKU OPAČIĆ smatraju glavnom suparnicom novog vodstva zagrebačke
organizacije SDP-aMILANKU OPAČIĆ smatraju glavnom suparnicom novog vodstva zagrebačke organizacije SDP-aSvojim nastupom prije početka SDP-ove izborne konvencije u Zagrebu Milanka Opačić izazvala je bijes pobornika Davora Bernardića, ali i zastupnika bliskih Zoranu Milanoviću. Delegate je kao predsjednik SDPa najprije pozdravio Milanović, a nakon njega im se, na iznenađenje okupljenih, obratila i Milanka Opačić.

Osim što nije bilo jasno zašto se uopće javlja za riječ, dodatnu ljutnju okupljenih izazvao je njezin poziv delegatima da svoj glas daju Igoru Rađenoviću i Mirandu Mrsiću. Rađenović i Mrsić su u nedavnoj kampanji podržavali Ivu Jelušića i kod pristaša Davora Bernardića njezin nastup je ocijenjen kao nedopustivo agitiranje.

Na kraju je Mrsić izabran za jednog od Bernardićevih potpredsjednika, ali Rađenović je izgubio, a cjelokupno glasovanje ostalo je u sjeni istupa Milanke Opačić koja postaje glavna protivnica novog vodstva zagrebačkih socijaldemokrata.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika