15.06.2010. / 12:30

Autor: Andrea Belin

Katarinu Radivojević zbog nasilnog ponašanja izbacili iz restorana

Osiguranje beogradskog restorana "Klub književnika", koje je ona kasnije prijavila policiji izbacilo ju je na ulicu jer je prethodno razbijala čaše

Katarina RadivojevićKatarina RadivojevićKatarina Radivojević, glumica koja se trenutačno pojavljuje u seriji "Najbolje godine" našla se u središtu jednog skandala.

Kako piše srpski Alo, zbog neprimjerenog ponašanja, glumica je u nedjelju navečer izbačena iz beogradskog Kluba književnika.

Osiguranje restorana koje je ona kasnije prijavila policiji izbacilo ju je na ulicu jer je prethodno razbijala čaše. "Posljednje što sam vidio je da odlazi iz restorana, a u njezinoj su pratnji bili ljudi iz osiguranja", kazao je očevidac.

Glumica je priznala da se malo zanijela, međutim ona tvrdi da ju je jedan od radnika tijekom napuštanja Kluba psovao i vrijeđao, a osim verbalnog spominje i fizički napad.

"Nikoga nisam povrijedila, a osobi pored koje je pala čaša sam se ispričala. Nisam zaslužila da se netko tako ophodi prema meni pa sam pozvala policiju i prijavila nasilnika", objašnjavala je glumica. Direktorica beogradskog Kluba književnika Elizabeta Milošević je demantirala takve navode.

Vezane vijesti

Incident u New Yorku: Katarina Radivojević opet izbačena iz restorana?

Incident u New Yorku: Katarina Radivojević opet izbačena iz restorana?

Glumica Katarina Radivojević ponovno puni medijske stupce zbog navodno neprimjerenog ponašanja na javnim mjestima. Prije šest mjeseci sukobila se s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika